Ενημέρωση για την πρακτική άσκηση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Ενημέρωση για την πρακτική άσκηση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου Πρακτικής Άσκησης για το Καλοκαίρι 2018, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης


Από 12 έως 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για τους φοιτητές των συμμετεχόντων Τμημάτων και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στοιχεία για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και οι διαδικασίες και προϋποθέσεις συμμετοχής των φοιτητών. Επίσης θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων προκειμένου οι φοιτητές να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος. 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης (Ενότητα: «Νέα»)

  • Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα κληθούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας σχετική αίτηση, από τη Δευτέρα 26.03.2018 έως την Παρασκευή 30.03.2018σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που θα περιγράφονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναμένεται να ανακοινωθεί στις 12 Μαρτίου 2018, στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

  • Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ τα τελευταία νέα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr