Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για 50 φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΑΙΤΗΣΗ)

Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για 50 φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΑΙΤΗΣΗ)

To Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 (9.30 π.μ. - 12.30 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί νέο δωρεάν τρίωρο σεμινάριο με τίτλο «Εκπαίδευση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις Πρώτες Βοήθειες και ΚΑΡΠΑ». Δικαίωμα συμμετοχής έχουν 50 προπτυχιακοί φοιτητές των εξής Σχολών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων:

  • Σχολή Επιστημών Υγείας &
  • Φιλοσοφική Σχολή

Το σεμινάριο οργανώνουν το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών (ΕΕΔΕΠ).


Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μπορείτε να την δείτε εδώ.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει εισήγηση σε ολομέλεια και πρακτική εξάσκηση σε μικρές ομάδες και τελεί υπό την εκπαιδευτική εποπτεία του Δρ. Αθανάσιου Κιτσάκου, Διευθυντή ΕΣΥ ΜΕΘ ΠΓΝΙ και Προέδρου της ΕΕΔΕΠ. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, σε αίθουσες του ΔΙΚΕΠΠΕΕ «Σταύρος Νιάρχος».

Οι αιτήσεις θα κατατεθούν on-line στον σύνδεσμο που ακολουθεί, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2018 (11.00 π.μ.) και θα παραμείνει ενεργός έως τις 16 Φεβρουαρίου 2018 (11.00 π.μ.):

Η συμμετοχή θα βασιστεί στη σειρά προτεραιότητας κατάθεσης αίτησης.

  • Για την υποβολή αιτήσεων πατήστε εδώ.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη δράση ξεκίνησε το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 με πρωτοβουλία του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών (ΕΕΔΕΠ). Μέχρι τη λήξη του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους πραγματοποιήθηκαν επτά δωρεάν σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, στα οποία εκπαιδεύτηκαν 252 φοιτητές από 38 πιστοποιημένους από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) εκπαιδευτές.

Όλα τα φοιτητικά νέα για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr