Δωρεάν ποδήλατα, φοιτητές, Σχολή Πανεπιστημίου, πανεπιστήμιο θεσσαλίας Δωρεάν ποδήλατα σε φοιτητές από Σχολή Πανεπιστημίου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δωρεάν ποδήλατα σε φοιτητές από Σχολή Πανεπιστημίου

Με ένα καινούργιο ποδήλατο βραβεύθηκαν οι πρώτοι εισαχθέντες για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Με την κίνηση αυτή η Σχολή, παραμένει συνεπής στο όραμα και στους στόχους της για αριστεία, άσκηση, υγεία και ποιότητα ζωής. Ένας μεγάλος αριθμός φοιτητών της ΣΕΦΑΑ μετακινείται ήδη με ποδήλατο, μια ιδέα που ο κ. Κουτεντάκης καλλιεργεί εδώ και χρόνια, όντας και ο ίδιος ποδηλάτης παντός καιρού.


Σε μια πόλη όπου το ποδήλατο παίζει κυρίαρχο ρόλο, δεν θα μπορούσαν οι φοιτητές της ΣΕΦΑΑ να πράξουν διαφορετικά. Η παραχώρηση των ποδήλατων στους φοιτητές της Σχολής, είναι ταυτόχρονα και ένα μήνυμα προς τους διοικούντες την πόλη των Τρικάλων ότι η οριοθέτηση και απρόσκοπτη λειτουργία των ποδηλατοδρόμων πρέπει να γίνει πράξη το συντομότερο δυνατόν.

«Ευχόμαστε στους φοιτητές και φοιτήτριες μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον και... καλές ποδηλατάδες», τονίζει ο κοσμήτορας.

Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Δωρεάν ποδήλατα

Περισσότερα νέα για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr