Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Διαχείριση πιθανά ύποπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 στο πανεπιστήμιο

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Διαχείριση πιθανά ύποπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 στο πανεπιστήμιο

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αφού έλαβε υπόψη την υπ' αριθμ. 115744/Ζ1/4.9.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα «Λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους», (ΦΕΚ 3707/τ.Β΄/04.09.2020), με την οποία ορίζονται τα μέτρα που θα ισχύσουν κατά τη λειτουργία των Α.Ε.Ι. το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, σύμφωνα με τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και ειδικότερα η υποχρέωση θέσπισης Πρωτόκολλου διαχείρισης πιθανά ύποπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 και ορισμού υπευθύνων διαχείρισης κρουσμάτων, καθόρισε τα παρακάτω:

  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μπορείτε να την δείτε εδώ.

Α. Ενέκρινε το «Πρωτόκολλο Διαχείρισης Πιθανά Ύποπτου ή Επιβεβαιωμένου Κρούσματος COVID-19» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ως ακολούθως:


ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΠΙΘΑΝΑ ΥΠΟΠΤΟΥ Ή ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ COVID-19

Όλοι οι φοιτητές και το προσωπικό του ΠΘ φοράνε σωστά (κάλυψη ρινός και στόματος) και υποχρεωτικά μάσκα ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους εσωτερικούς χώρους του Ιδρύματος ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ

ΕΞΑΙΡΕΣΗ. Στους εξωτερικούς χώρους εφόσον δεν τηρούνται αποστάσεις τουλάχιστον 2 μέτρων πρέπει επίσης να χρησιμοποιείται μάσκα.

Ποια συμπτώματα είναι συμβατά με COVID-19;

  • Πυρετός
  • Πονόλαιμος
  • Βήχας (συνήθως ξηρός αλλά μπορεί και με απόχρεμψη)
  • Λαχάνιασμα ή δυσκολία στην αναπνοή
  • Κρυάδες
  • Ρίγος (τρέμουλο)
  • Μυαλγίες
  • Κεφαλαλγία
  • Γαστρεντερικές διαταραχές (συνήθως διάρροιες)
  • Ξαφνική απώλεια γεύσης ή όσφρησης

Τα συμπτώματα εμφανίζονται 2-14 ημέρες μετά την έκθεση στον ιό (συνήθως 3-7 ημέρες).

Ταξινόμηση κρουσμάτων

Ύποπτο κρούσμα: Ασθενής που πληροί τα κλινικά κριτήρια

Πιθανό κρούσμα: Ασθενής που πληροί τα κλινικά κριτήρια και είχε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 εντός 14 ημερών πριν την έναρξη συμπτωμάτων

Επιβεβαιωμένο κρούσμα: Ασθενής που πληροί τα εργαστηριακά κριτήρια

Ως «επαφή» κρούσματος λοίμωξης COVID-19 ορίζεται το άτομο που είχε ιστορικό επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 εντός χρονικού διαστήματος που κυμαίνεται από 48 ώρες

πριν την έναρξη συμπτωμάτων του κρούσματος έως και 10 ημέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων.

Ανάλογα με το επίπεδο της έκθεσης, οι επαφές του κρούσματος κατηγοριοποιούνται σε:

Στενές επαφές (έκθεση υψηλού κινδύνου)

Ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος λοίμωξης COVID-19 ορίζεται:

  • άτομο που είχε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο με ασθενή με COVID-19 σε απόσταση < 1,5 μέτρου και για ≥ 15 λεπτά και χωρίς χρήση μάσκας και από τους δύο.
  • άτομο που είχε άμεση σωματική επαφή με ασθενή με COVID-19 χωρίς εφαρμογή μέτρων προφύλαξης.
  • άτομο με επαφή με μολυσματικές εκκρίσεις ασθενή με COVID-19 χωρίς εφαρμογή μέτρων προφύλαξης.
  • άτομο που παρέμεινε σε κλειστό χώρο (π.χ. αίθουσα συσκέψεων, χώρο αναμονής κλπ.) με ασθενή με COVID-19 για περισσότερο από 15 λεπτά και χωρίς χρήση μάσκας και από τους δύο.
  • άτομο που παρείχε άμεση φροντίδα σε ασθενή με COVID-19 χωρίς λήψη ή επί αστοχίας των ενδεδειγμένων μέτρων ατομικής προστασίας.

Επαφές (έκθεση χαμηλού κινδύνου)

Ως επαφή (έκθεση χαμηλού κινδύνου) επιβεβαιωμένου κρούσματος λοίμωξης COVID-19 ορίζεται:

  • άτομο που είχε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο με ασθενή με COVID-19 σε απόσταση < 1,5 μέτρου και για < 15 λεπτά.
  • άτομο που παρέμεινε σε κλειστό χώρο με ασθενή με COVID-19 για < 15 λεπτά.
  • άτομο που παρείχε άμεση φροντίδα σε ασθενή με COVID-19 με λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων ατομικής προστασίας.

Μεγαλύτερη διάρκεια επαφής συνεπάγεται αυξημένο κίνδυνο μετάδοσης. Σε κάθε περίπτωση, οι αρχές δημόσιας υγείας μπορούν με βάση την εκτίμηση κινδύνου, να εξετάσουν το ενδεχόμενο διεύρυνσης και παρακολούθησης των επαφών, έτσι ώστε αυτή να περιλαμβάνει και άτομα που είχαν μικρότερη διάρκεια επαφής με τον ασθενή με COVID-19.

1. Ενέργειες εάν κάποιος φοιτητής/φοιτήτρια του ΠΘ ή άλλο μέλος της Πανεπιστημιακής

Κοινότητας (Δ.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π., Ε.Ε.Π, Επιστημονικός Συνεργάτης, Ε.Τ.Ε.Π., Διοικητικό

Προσωπικό) εμφανίσει συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη COVID-19:

Α. Εάν φοιτητής/φοιτήτρια του ΠΘ ή άλλο μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας εμφανίσει συμπτώματα συμβατά με COVID-19 και βρίσκεται σε χώρους του ΠΘ, πηγαίνει στον ειδικά διαμορφωμένο και καλά αεριζόμενο χώρο, που υπάρχει στο κτήριο, όπου ο κλιματισμός είναι κλειστός. Αποχωρεί, ενημερώνοντας πρώτα την υπηρεσία του και τον Υπεύθυνο ή Αναπληρωτή Υπεύθυνο COVID-19 του Τμήματος, με δικό του μέσο ή με συγγενικό / φιλικό του πρόσωπο, το οποίο φοράει μάσκα, και σε καμία περίπτωση δεν αποχωρεί με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μ.Μ.Μ.).

Εάν η κατάσταση του/της δεν επιτρέπει την αποχώρησή του/της,

  • Παραμονή στον ειδικά διαμορφωμένο και καλά αεριζόμενο χώρο, που υπάρχει στο κτήριο, όπου ο κλιματισμός είναι κλειστός.
  • Κλήση του ΕΚΑΒ από τον Υπεύθυνο ή Αναπληρωτή Υπεύθυνο COVID-19 του Τμήματος.

Στο χώρο που φιλοξενείται προσωρινά το μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας εφαρμόζονται:

Μετά την αποχώρηση του ύποπτου κρούσματος από τις εγκαταστάσεις του ΠΘ

  • Μετάβαση στο νοσοκομείο της περιοχής προκειμένου να υποβληθεί σε μοριακό/διαγνωστικό τεστ.
  • Εν αναμονή του αποτελέσματος, το μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας παραμένει σε απομόνωση και κατ’ οίκον νοσηλεία, σε καλά αεριζόμενο δωμάτιο, ενώ το Τμήμα συνεχίζει τη λειτουργία του https://eody.gov.gr/mikroviaki-antochi-kai-loimoxeis-poy-syndeontai-me-choroys-parochis-ygeias/exonosokomeiako-perivallon-koinotita/ygieini-ton-cherion-plirofories-gia-to-koino/.
  • Επιμελής καθαρισμός και απολύμανση των χώρων όπου διέμεινε το ύποπτο κρούσμα.
  • Αν το μοριακό τεστ βγει θετικό:
  • Το μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας ενημερώνει άμεσα τον Υπεύθυνο ή Αναπληρωτή Υπεύθυνο COVID-19 του Τμήματος αναφέροντας τις πιθανές επαφές (συνάδελφοι στον ίδιο χώρο, φοιτητές σε αμφιθέατρο ή εργαστήριο, διάβασμα στο αναγνωστήριο/βιβλιοθήκη, κ.λπ.).
  • Ενημερώνεται η Επιτροπή COVID-19 ΠΘ από τον Υπεύθυνο ή Αναπληρωτή Υπεύθυνο COVID-19 του Τμήματος προκειμένου να γίνει η επιδημιολογική διερεύνηση και ιχνηλάτηση όλων των πιθανών επαφών του κρούσματος (μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, φοιτητών, διοικητικών, κλπ.), σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/03/covid-19-diaxeirisi-epafon.pdf
  • Η Επιτροπή COVID-19 ΠΘ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ κάνει εκτίμηση κινδύνου και αποφασίζει τα επιδημιολογικά μέτρα πρόληψης της διασποράς, ανά περίπτωση, που μπορεί να περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:
  • Κλείσιμο αιθουσών
  • Απολύμανση χώρων από εταιρεία που έχει συμβληθεί με το ΠΘ
  • Μοριακό τεστ υποχρεωτικά σε όλες τις επαφές του κρούσματος την 1η μέρα του θετικού αποτελέσματος, στο αντίστοιχο Νοσοκομείο της περιοχής
  • Περιορισμός στο σπίτι (καραντίνα) όλων των επαφών.

Β. Εάν φοιτητής/φοιτήτρια του ΠΘ ή άλλο μέλος της Πανεπιστημιακής κοινότητας εμφανίσει συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη COVID-19, ενώ βρίσκεται εκτός χώρων του Πανεπιστημίου (σπίτι κλπ.), οφείλει να παραμείνει στο σπίτι του, εφόσον η κατάσταση του το επιτρέπει, και να υποβληθεί σε έλεγχο για COVID-19 στο νοσοκομείο της περιοχής του. Παράλληλα πρέπει να ενημερώσει τον Υπεύθυνο ή Αναπληρωτή Υπεύθυνο COVID-19 του Τμήματός του για το αποτέλεσμα της εξέτασης και εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό οφείλει να παρέχει πληροφορίες που αφορούν τις επαφές του.

Πότε θα επιστρέψει στο ΠΘ φοιτητής ή άλλο μέλος της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που έχει διάγνωση COVID-19 ή που έχει έκθεση υψηλού κινδύνου σε επιβεβαιωμένο κρούσμα

  • Ο φοιτητής ή άλλο μέλος της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με θετικό μοριακό τεστ μπορεί να επιστρέψει μετά την παρέλευση τουλάχιστον 10ημέρου από την έναρξη των συμπτωμάτων, την πάροδο 24 ωρών από την πλήρη υποχώρηση του πυρετού (χωρίς τη λήψη αντιπυρετικών) και την πλήρη ύφεση των συμπτωμάτων του. Ειδικά για τους φοιτητές της Σχολής Επιστημών Υγείας που το τρέχον Ακαδημαϊκό Έτος ασκούνται κλινικοεργαστηριακά σε νοσηλευτικά Ιδρύματα ή υποχρεούνται να παρακολουθήσουν δια ζώσης διδασκαλία εντός των Ιδρυμάτων αυτών, θα πρέπει κατά την επιστροφή τους να έχουν αρνητικό μοριακό τεστ.
  • Οι πιθανές επαφές του κρούσματος θα απομονωθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό με οδηγίες για στενή παρακολούθηση της υγείας τους και εφόσον δεν εκδηλώσουν κάποιο ύποπτο σύμπτωμα, θα επιστρέψουν μετά από 14 ημέρες. (Για τους γιατρούς εφαρμόζονται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ).
  • Επιπρόσθετα, η απομόνωση φοιτητών ή προσωπικού της ίδιας ή άλλης Σχολής, Τμήματος, Εργαστηρίου, γραφείου κλπ. θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την εκτίμηση κινδύνου που θα προκύπτει κατά την ιχνηλάτηση των επαφών.

Αν το μοριακό τεστ βγει αρνητικό:

  • Ο φοιτητής ή το μέλος της Πανεπιστημιακής Κοινότητας μπορεί να επιστρέψει στο Ίδρυμα μετά την πάροδο τουλάχιστον 24 ωρών από την πλήρη υποχώρηση του πυρετού (χωρίς τη λήψη αντιπυρετικών) και την πλήρη ύφεση των συμπτωμάτων του.

2. Αντιμετώπιση δύο επιβεβαιωμένων περιπτώσεων ασθενών που διαγνώστηκαν με COVID-19 σε διάστημα 14 ημερών σε Πανεπιστημιακή μονάδα του ΠΘ.

Εφαρμόζονται οι οδηγίες, όπως στην αντιμετώπιση μεμονωμένου κρούσματος.

Η Επιτροπή διαχείρισης COVID-19 του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επικοινωνεί με τον ΕΟΔΥ (τηλ. 1135) για συνδρομή στην επιδημιολογική διερεύνηση και εκτίμηση κινδύνου, εάν αυτή χρειαστεί, και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ως φορέα υπεύθυνο για την ιχνηλάτηση των επαφών των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 σχετικά με την τυχόν αναστολή της λειτουργίας Τμήματος ή Τμημάτων .

Εάν δεν υπάρχει επιδημιολογική συσχέτιση:

Συνιστάται συνέχιση των καθημερινών δραστηριοτήτων με συστηματική εφαρμογή των μέτρων προστασίας.

Εάν υπάρχει επιδημιολογική συσχέτιση (χωρίς τα δύο κρούσματα να έχουν οικογενειακή σχέση ή στενή επαφή μεταξύ τους εκτός της μονάδας του Ιδρύματος):

  • Ενημέρωση/ευαισθητοποίηση της πανεπιστημιακής κοινότητας από τους Τοπικούς Υπευθύνους ή Αναπληρωτές Υπευθύνους COVID19 των Τμημάτων για εγρήγορση και έγκαιρη αναγνώριση ύποπτων περιπτώσεων
  • Ενίσχυση μέτρων στο περιβάλλον της πανεπιστημιακής μονάδας:
    - τήρηση αποστάσεων
    - υγιεινή χεριών
    - αναπνευστική υγιεινή 
  • καθαριότητα περιβάλλοντος
  • Εκτίμηση κινδύνου και σύσταση για εργαστηριακό έλεγχο των στενών επαφών στο νοσοκομείο της περιοχής.
  • Ανάλογα με τα αποτελέσματα της επιδημιολογικής διερεύνησης και την εκτίμηση κινδύνου, θα αποφασιστεί το εύρος της εφαρμογής εργαστηριακού ελέγχου και των μέτρων αναστολής λειτουργίας Τμήματος η Τμημάτων του ΠΘ. 

3. Συρροή κρουσμάτων σε μονάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Όταν υπάρχουν τρία (3) ή περισσότερα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα (συμπτωματικά ή ασυμπτωματικά), σε διάστημα 14 ημερών, ενημερώνεται ο ΕΟΔΥ προκειμένου να προβεί σε εκτίμηση κινδύνου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της οικείας Περιφερειακής Ενότητας και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ως φορέας ιχνηλάτησης επαφών.

Προϋποθέσεις Ιχνηλάτησης Κρουσμάτων / Επαφών:

Α. Για να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος θα πρέπει, με την ευθύνη του διδάσκοντα να διατηρείται Έντυπο με τα στοιχεία των συμμετεχόντων στις ασκήσεις/κλινικές/εργαστήρια (παρουσιολόγιο), το οποίο θα είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.

Β. Καταγραφή των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας (ΔΕΠ /ΕΔΙΠ /ΕΤΕΠ /Ακ. Υπότροφοι/ Υπ. Διδάκτορες/ ερευνητές/ διοικητικό προσωπικό) που συμμετέχουν στο εργαστήριο

/φροντιστήριο /κλινική, ώστε αν υπάρξει κρούσμα στην ομάδα να είναι εφικτή η ιχνηλάτηση.

Γ. Καταγραφή μελών όλων των κατηγοριών προσωπικού που συμμετείχαν με φυσική παρουσία σε συναντήσεις / συνεργασίες / επιτροπές (ώστε αν υπάρξει κρούσμα στην ομάδα να είναι εφικτή η ιχνηλάτηση). Για κάθε συνάντηση με εσωτερικούς ή εξωτερικούς συνεργάτες θα πρέπει να τηρείται Έντυπο με τα στοιχεία των συμμετεχόντων με ευθύνη αυτού που ορίζει και συντονίζει τη συνάντηση.

Δ. Ο υπεύθυνος ή Αναπληρωτής Υπεύθυνος COVID-19 κάθε Τμήματος διατηρεί αρχείο με τα ύποπτα και βεβαιωμένα κρούσματα τηρώντας όλες τις προβλέψεις του νόμου προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Β. Όρισε Υγειονομική Επιτροπή για τη διαχείριση πιθανού ή επιβεβαιωμένου περιστατικού COVID-19, αποτελούμενη από τα ακόλουθα μέλη (κατ’ αλφαβητική σειρά):

  • Γουργουλιάνη Κωνσταντίνο, Καθηγητή Πνευμονολογίας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
  • Μπιλλίνη Χαράλαμπο, Καθηγητή Ιολογίας – Ιογενών Νοσημάτων του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
  • Νταλέκο Γεώργιο, Καθηγητή Παθολογίας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
  • Πετεινάκη Ευθυμία, Καθηγήτρια Ιατρικής Βιοπαθολογίας - Κλινικής Μικροβιολογίας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
  • Συρογιαννόπουλο Γεώργιο, Καθηγητή Παιδιατρικής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
  • Χατζηχριστοδούλου Χρήστο, Καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, 

με Πρόεδρο τον Καθηγητή Χαράλαμπο Μπιλλίνη και Γραμματέα τη Διαμάντω Καρνάβα, υπάλληλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ, κατηγορίας ΠΕ, ειδικότητας Διοικητικού-Οικονομικού.

Η Επιτροπή για τη διαχείριση πιθανού ή επιβεβαιωμένου περιστατικού COVID-19 θα έχει στενή επικοινωνία και συνεργασία με την Διοίκηση του Πανεπιστημίου και τους/τις Τοπικούς Υπευθύνους για την ορθή και ενιαία εφαρμογή του Πρωτοκόλλου διαχείρισης πιθανού ή επιβεβαιωμένου περιστατικού COVID-19 ανά Τμήμα/Πρόγραμμα, ανά Φοιτητική Εστία και ανά κτίριο για τις διοικητικές υπηρεσίες. Επίσης, θα εκπαιδεύσει τους Τοπικούς Υπεύθυνους COVID-19 να αναγνωρίζουν έγκαιρα τα συμπτώματα του COVID-19 και θα τους ενημερώσει για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν στην περίπτωση αυτή.

Γ. Όρισε τους/τις Τοπικούς/ές Υπευθύνους για την ορθή και ενιαία εφαρμογή του Πρωτοκόλλου διαχείρισης πιθανού ή επιβεβαιωμένου περιστατικού COVID-19 ανά Τμήμα/Πρόγραμμα, ανά Φοιτητική Εστία και ανά κτίριο για τις διοικητικές υπηρεσίες.

Ο/Η Τοπικός/ή Υπεύθυνος για οποιαδήποτε απορία ή ό,τι άλλο προκύψει, επικοινωνεί με την Υγειονομική Επιτροπή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή και τηλεφωνικά στο 2421074575.

Η κατανομή των Τοπικών Υπευθύνων είναι η ακόλουθη:

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΙΘΑΝΟΥ ΄Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ COVID-19  

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 

Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

Ανδρέου Ελένη, Καθηγήτρια

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074691

Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης

Νικονάνου Κλεονίκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074737

Δαδάνη Αλεξάνδρα, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074753

Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής

Νησιώτου Ιουλία, Επίκουρος Καθηγήτρια

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074839 

Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας

Παλαιοθόδωρος Δημήτριος, Καθηγητής

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074859

Δέλτσου Ελευθερία,

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074532

Τμήμα Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών

Ανδρέου Γεωργία, Καθηγήτρια

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074837

Λαλιώτου Ιωάννα,

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074847

Τμήμα Πολιτισμού και Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών

Κοτιώνης Ζήσης, Καθηγητής

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074246

Γιαννίση Φωτεινή, Καθηγήτρια

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074247

ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 

Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος

Παπαδόπουλος Νικόλαος, Καθηγητής

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421093197

Λεβίζου Ευθυμία, Καθηγήτρια

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421093105

Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος

Σκόρδας Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421093004

Νεοφύτου Νικόλαος, Αναπληρωτής Καθηγητής

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421093066

Τμήμα Γεωπονίας - Αγροτεχνολογίας

Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Καθηγητής

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2410684291

Παπαθανασίου Θεόδωρος, ΕΔΙΠ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2410684394


Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής

 

Σπύρου Βασιλική, Καθηγήτρια

vasilikispyroΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2410684566

Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής

Γεωργόπουλος Θεοφάνης, Λέκτορας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2441064786

Γιοβανούδης Ιωάννης, Λέκτορας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2441064784

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

 

Τμήμα Ιατρικής

Πανταζόπουλος Ιωάννης, Επίκουρος Καθηγητής

pantazopoulosioannis@yahoo.com

2413502896

Χατζηευθυμίου Αποστολία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

axatzi@uth.gr

2410685561

Τμήμα Κτηνιατρικής

Παπατσίρος Βασίλειος, Αναπληρωτής Καθηγητής

vpapatsiros@uth.gr

2441066012

Παππάς Ιωάννης,

Αναπληρωτής Καθηγητής

ipappas@uth.gr

2441066079

Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας

Μόσιαλος Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής

mosial@bio.uth.gr

2410565270

Δημητρίου Τηλέμαχος, ΕΔΙΠ

tidimitr@bio.uth.gr

2410565295

Τμήμα Νοσηλευτικής

Παπαγιάννης Δημήτριος, Επίκουρος Καθηγητής

dpapajohn@uth.gr

2410684610

Τμήμα Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας

Μπιλλίνης Χαράλαμπος, Καθηγητής

billinis@uth.gr

2441066011

Τμήμα Φυσικοθεραπείας

Κορτιάνου Ελένη,

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

ekortianou@uth.gr

2231060246

Μελίγγας Κωνσταντίνος, ΕΔΙΠ

kmeligas@uth.gr

2231060222

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

 

Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών

Ανδρίτσος Νικόλαος, Καθηγητής

nandrits@uth.gr

2421074072

Αμπουντώλας Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074093

Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης

Σαράτσης Ιωάννης, ΕΔΙΠ

saratsis@uth.gr

2421074462

Πατσής Κωνσταντίνος, Διοικητικός Υπάλληλος

kpatsis@uht. gr

2421074477

Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών

Κατσαρδή Βασιλική, Επίκουρη Καθήγητρια

vkatsardi@uth.gr

2421074167

 

Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Μανωλίδης Κωνσταντίνος, Καθηγητής

kostman@uth.gr

2421074267

Καναρέλης Θεοκλής, Καθηγητής

theoklis@arch.uth.gr

2421074268 

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

 

Σωτηρίου Χρήστος,

Αναπληρωτής Καθηγητής

chsotiriou@uth.gr

2421074889

Πλέσσας Φώτιος,

Αναπληρωτής Καθηγητής

fplessas@uth.gr

2421074392

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

 

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Σύρου Νίκη, ΕΔΙΠ

nikisyrou@uth.gr

2431047055

Φιλίππου Κωνσταντινιά, ΕΔΙΠ

konfilip@uth.gr

2431047024

Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας

Μανούρας Αθανάσιος, Καθηγητής

amanouras@uth.gr

2431023602

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στην Βιοϊατρική

Μπράλιου Γεωργία, Επίκουρη Καθηγήτρια

gbraliou@uth.gr

2231066736

Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Φούρλας Γεωργιος, Καθηγητής

gfourlas@uth.gr

22310 60186

Τμήμα Φυσικής

Τσώνος Χρήστος, Καθηγητής

christostsonoΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2231060277

Αβραμόπουλος Άγγελος, Επίκουρος Καθηγητής

avramopouloΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2231060199

Τμήμα Μαθηματικών

Φυσέκη Ζωή, Διοικητικός Υπάλληλος

zfiseki@uth.gr

2231060196

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

 

Συστημάτων Ενέργειας

Παπανδριανός Νικόλαος, Επίκουρος Καθηγητής

npapandrianΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2410684567

Ευθυμίου Κωνσταντινιά, ΕΤΕΠ

efthimioud@uth.gr

2410684415

Περιβάλλοντος

Αναστασόπουλος Ηλίας, Καθηγητής

anastasop@uth.gr

2410684560

Τσιρούκης Αχιλλέας, Αναπληρωτής Καθηγητής

tsirouk@uth.gr

2410684473

Ψηφιακών Συστημάτων

Λιόλιος Νικόλαος, Καθηγητής

nliolios@uth.gr

2410684576

Τιβικέλης Κωνσταντίνος, Διοικητικός Υπάλληλος

tivikelis@ut h.gr

2410684485

Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού

Μαντάνης Γεώργιος, Καθηγητής

mantanis@uth.gr

2441064742

Αρέτος Βασίλειος, ΕΤΕΠ

aretos@uth.gr

2441064758

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Ζαχείλας Λουκάς,

Αναπληρωτής Καθηγητής

zachilas@uth.gr

2421074916

Ζουμπουλάκης Μιχαήλ, Καθηγητής

mzoub@econ.uth.gr

2421074882

Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Δαλαμάγκας Ιωάννης, ΕΔΙΠ

ioandalamag@uth.gr

2410684248

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Παπαδημόπουλος Ιωάννης, Καθηγητής

papadimopoΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2410684589

Θεοδοσίου Γεώργιος, Καθηγητής

geortheo@uth.gr

2410684262

ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Φραδέλος Ευάγγελος, Επίκουρος Καθηγητής

efradelos@uth.gr

2410684453

2410592790

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος

Μπιρτσας Περικλής

birtsas@uth. gr

2441064710

Βραχνάκης Μιχαήλ

mvrahnak@ uth.gr

2441064726

Διατροφής και Διαιτολογίας

Ανδρούτσος Οδυσσέας

oandroutsos @uth.gr

2431047108

Κωστή Ρένα

renakosti@uth.gr

2431047109

Διοίκησης Επιχειρήσεων

Μπελιάς Δημήτριος

dbelias@uth.gr

2410684636

Μπλάνας Νικόλαος

nikosblanas@uth.gr

2410684590

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ

Καρανίκας Νικόλαος

nkaranikas@uth.gr

2410682555

Γκανη Ευαγγελία

gkanie@uth. gr

2410682557

Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ

Σιαφάκας Ηλίας

isiafakas@uth.gr

2231060139

Νίκας Αριστείδης

arnikas@uth.gr

2231060122

Ιατρικών Εργαστηρίων

Γεωργιάδη Ελένη

egeorgiadi@ uth.gr

2410684253

Πλαγεράς Παναγιώτης

[email protected]r

2410684267

Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Τσιφορα Ευδοκία

tsifora@uth. gr

2410684463

Σαντουρίδης Ηλίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2410684238 

Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Λάρισα)

 

Ιατρέλλης Όμηρος

iatrellis@uth.gr

2410684594

Χαρτωνας Χρυσάφης

hartonas@uth.gr

2410684575

Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Λαμία)

Λάμψας Πέτρος

plampsas@uth.gr

2231060130

Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ

Κεχαγιάς Ιωάννης

jkechag@ut h.gr

2410684322

Βλαχογιάννης Μιχαήλ

mvlach@uth.gr

2410684547

Νοσηλευτικής (Λάρισα)

Φραδελος Ευάγγελος

efradelos@u th.gr

2410684453

Παραλικας Θεοδόσιος

paralikas@uth.gr

2410684345

Νοσηλευτικής (Λαμία)

Βασιλόπουλος Αριστείδης, Επίκουρος Καθηγητής

vasilopoulos Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2231060208

Πετρόπουλος Κωνσταντίνος

petropoulosk@uth.gr

2231060202

Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ (Λάρισα)

Κωτσόπουλος Σπυρίδων

kotsopoulos@uth.gr

2410684534

Χουλιάρας Ιωάννης

xouliar@uth. gr

2410684533

Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ (Τρίκαλα)

Περιστέρη Βασιλική

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2431023602

Χριστοδούλου Δημήτριος

dchristo@uth.gr

2431023602

Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου

Μαντάνης Γεώργιος

mantanis@u th.gr

2441064742

Λυκίδης Χαράλαμπος

lykidis@uth.gr

2441064745

Τεχνολογίας Τροφίμων

Γιαβάσης Ιωάννης

igiavasis@uth.gr

2441064785

Γεωργόπουλος Θεοφάνης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2441064786

Τεχνολόγων Γεωπόνων

Ηλιόπουλος Παναγιώτης

eliopoulos@ uth.gr

2410684291

Βασιλακογλου Ιωάννης

vasilakoglou@uth.gr

2410684559

Φυσικοθεραπείας

Κορτιάνου Ελένη

ekortianou@uth.gr

2231060246

Μελίγγας Κωνσταντίνος

kmeligas@uth.gr

2231060222

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ

Φοιτητική Εστία Βόλου

Τσιώτας Λάμπρος, Διοικητικός Υπάλληλος

latsiotas@uth.gr

2421074408

Ντελάκου Μαριάνθη, Διοικητικός Υπάλληλος

mdelakou@uth.gr

2421074407

Φοιτητική Εστία Λάρισας

Μπακοδήμος Δημήτριος, Διοικητικός Υπάλληλος

bakodim@uth.gr

2410684407

Γιαβρή Αντωνία, Διοικητικός Υπάλληλος

[email protected]r

2410684393

Φοιτητική Εστία Καρδίτσας

Τζουβάρα Όλγα, Διοικητικός Υπάλληλος

olgatzouvara@uth.gr

2441064746

Βρέκου Βίκυ, Διοικητικός Υπάλληλος

vvrekou@uth.gr

2441064738

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

Κτίριο Παπαστράτου (Βόλος)

Λόης Αθανάσιος, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074651

Χατζηγιάννης Κωνσταντίνος, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074508

Κτίριο Τσικρίκη (Βόλος)

Δερβένης Δημήτριος, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074377

Μπαρελιέρ Ζωή, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074604

Κτίριο Τεχνικής Υπηρεσίας (Βόλος)

Παπαδημητρίου Ελένη, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074900

Σιμοπούλου Αποστολία, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074943

Κτιριακό Συγκρότημα Τσαλαπάτα (Βόλος)

Κοντός Θεόδωρος, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421006413

Σταμοπούλου Δήμητρα, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421006405

Κτίριο Διοίκησης, «Γαιόπολις» (Λάρισα)

Κώστογλου Ευάγγελος, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2410684445

Μαστοροδήμος Χρήστος, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2410684261

Κτίριο Διοίκησης (Λαμία)

Ματσούκα-Ζιώζα Κωνσταντία, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2231060101

Μάνδαλου Κωνσταντίνα, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2231060120

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ 

Κεντρική Βιβλιοθήκη (ΚΒ) (Βόλος)

Περίσσης Σταμάτης, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421006324

Πουρνάρας Δημήτριος, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421006307

Λαογραφικό Κέντρο Κίτσου Μακρή (Βόλος)

Καραθανάση Βάλια, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074369

Νάνου Μαρία, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2421074370

Παράρτημα ΚΒ Τμημ. Ιατρικής & Βιοχημείας- Βιοτεχνολογίας (Λάρισα)

Γκαραγκούνης Γεώργιος, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2410685740

Κατσιαβού Βασιλική, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2410685513

Παράρτημα ΚΒ Βιβλιοθήκης «Γαιόπολις» (Λάρισα)

Σιώκη Καλλιόπη, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2410684469

Γρηγορίου Παρασκευή, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2410684472

Παράρτημα ΚΒ Τμ. Βιβλιοθήκης & Υπ. Εκδόσεων (συγκρότημα π. ΤΕΙ) (Λαμία)

Ανδρίτσου Δήμητρα, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2231060173

Καραμήτρος Σπύρος, Διοικητικός Υπάλληλος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2231060195

Πώς θα λειτουργήσει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το Χειμερινό Εξάμηνο

  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr