Στους 25 ανέρχονται οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που βρίσκονται στην Ιταλία

Στους 25 ανέρχονται οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που βρίσκονται στην Ιταλία

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Οδηγία αποφυγής μετακινήσεων και μη αποδοχής φοιτητών από άλλες χώρες εξέδωσε ο πρύτανης, υπό τον φόβο του κορονοϊού.

Στους 25 ανέρχονται οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που βρίσκονται στο πλαίσιο προγραμμάτων Erasmus στην Ιταλία, όπου τα κρούσματα του κορονοϊού πολλαπλασιάζονται με ταχύτατους ρυθμούς.


Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήσης Μαμούρης και στελέχη της πρυτανείας είχαν επικοινωνία με τους 25 συνολικά φοιτητές που βρίσκονται στην Ιταλία προκειμένου να τους δώσουν οδηγίες προφύλαξης αλλά και να τους ενημερώσουν για οδηγία που εκδόθηκε από το ίδρυμα σε περίπτωση που επιθυμούν τον επαναπατρισμό τους πριν τη λήξη του προγράμματος.

«Διαβεβαιώσαμε τους φοιτητές μας ότι δεν πρόκειται να έχουν καμία επίπτωση σε περίπτωση που επιθυμούν να διακόψουν το πρόγραμμά τους και να επιστρέψουν στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού. Θα έχουν την πλήρη κάλυψη και στήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας», διαβεβαίωνε χθες ο κ. Μαμούρης μιλώντας στον "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ".

Ο ίδιος εξέδωσε μάλιστα και οδηγία προς τα τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την οποία τους συστήνει να αποφεύγουν τις μετακινήσεις προς χώρες του εξωτερικού. «Παράλληλα δεν δεχόμαστε φοιτητές από άλλες χώρες στα τμήματά μας μέχρι να υπάρξει ύφεση», σημείωσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δηλώνοντας ότι τα συγκεκριμένα μέτρα λαμβάνονται σε επίπεδο πρόληψης.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr