Κλοπή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Αν ξέρετε κάτι...

Κλοπή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Αν ξέρετε κάτι...

Την Πέμπτη 20/6 περίπου μεταξύ 14.30-15.00 κλάπηκε μια μαύρη φόρμα καταγραφής κινησης σαν την εικονιζόμενη παρακάτω, από το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας και Οπτικοακουστικής Τεκμηρίωσης που βρισκεται στο υπόγειο του κτίριου της Χωροταξίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ενημερώνουμε ότι η φόρμα αποτελεί απαραίτητο στοιχείο έρευνας και δεν λειτουργεί χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό που τη συνοδεύει. Ο σειριακός της αριθμός είναι κατοχυρωμένος στην εταιρεία κατασκευής και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο. Έχουν κινηθεί οι νόμιμες διαδικασίες και έχει δηλωθεί η κλοπή και στην Αστυνομία.


Παρακαλούμε να επιστραφεί, ανώνυμα στο θυρωρείο της σχολής ή με κάποιο άλλο τρόπο, προκειμένου να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες. Επίσης όποιος γνωρίζει ή είδε κάτι παρακαλείται να επικοινωνήσει με το email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η φόρμα που κλάπηκε είναι σαν την εικονιζόμενη παρακάτω

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr