Φοιτήτρια του Παν. Δυτ. Μακεδονίας έχασε τη ζωή της σε τροχαίο - Η ανακοίνωση της Σχολής

Φοιτήτρια έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Στον αδόκητο χαμό της φοιτήτριάς της Σχολής Γεωπονίας Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Ευθαλίας Τουμπέλη, αναφέρεται με συλλυπητήριο μήνυμα ή Κοσμητορας της Σχολής Αικατερίνη Μέλφου.

"Με αισθήματα μεγάλης οδύνης πληροφορηθήκαμε σήμερα τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα της φοιτήτριάς μας, Ευθαλίας Τουμπέλη. Ένα χαμογελαστό μέλος της ακαδημαϊκής μας κοινότητας «έφυγε» πρόωρα με τόσο τραγικό τρόπο" επισημαίνει υπογραμμίζοντας πως "οι Καθηγητές/τριες και όλο το προσωπικό της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, εκφράζουν τη βαθειά τους θλίψη για την απώλειά της. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια".


Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε ξημερώματα σε κεντρική οδό της Φλώρινας όταν αυτοκίνητο, ημιφορτηγάκι, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 22χρονης φοιτήτριας και το σοβαρό τραυματισμό της φίλης της.

Το όχημα για λόγους που μέχρι τώρα ερευνώνται από την Τροχαία Φλώρινας, εξετράπη της πορείας του στην οδό Μοναστηρίου με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να χτυπήσει σε δύο δέντρα.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της φοιτήτριας. Τις δύο κοπέλες απεγκλώβισαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλώρινας που κλήθηκαν στο σημείο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr