Πλημμύρισε... το ΠΑΔΑ (εικόνες)

Πλημμύρισε... το ΠΑΔΑ (εικόνες)

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» πλήττει σφοδρά την πρωτεύουσα της χώρας. Ύστερα από την υψηλή βροχόπτωση στην Αττική, πλημμύρισε ο κεντρικός διάδρομος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες που έφτασαν στα «Φοιτητικά Νέα».

Σκηνές που θυμίζουν περισσότερο πισίνα παρά τον κεντρικό διάδρομο του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος αντίκρισαν νωρίτερα οι φοιτητές. Μια μπόρα όπως λένε ήταν αρκετή για να πλημμυρίσει ο κεντρικός διάδρομος στην Πανεπιστημιούπολη 1 (Πρώην ΤΕΙ Αθήνας).   


SOS: ΕΚΤΑΚΤΟ (ΠΑΔΑ): Αναστέλλονται όλα τα μαθήματα για σήμερα και αύριο!

Δείτε εικόνες

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη το μεσημέρι της Πέμπτης στους κατοίκους της Αττικής με το οποίο ενημερώνονται από την Πολιτική Προστασία για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα συνοδεύσουν την κακοκαιρία «Μπάλλος».

Γίνονται επίσης συστάσεις προς τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των Αρχών. Οι ουρανοί στην Αττική έχουν ανοίξει από νωρίς το πρωί με έντονη κατά τόπους βροχόπτωση και χαλαζοπτώσεις.

Καθηγητής ΠΑΔΑ: AEI και Αμήν;

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr