Ξεκινάει η διαδικασία ισοτίμησης των Σχολών Μηχανικών με τις αντίστοιχες πολυτεχνικές

Ξεκινάει η διαδικασία ισοτίμησης των Σχολών Μηχανικών με τις αντίστοιχες πολυτεχνικές

Ο Υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης, απαντώντας σήμερα σε επίκαιρη ερώτηση για τις αντιστοιχίες Τμημάτων δήλωσε «σας πληροφορώ ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για την αντιστοίχιση των τμημάτων των σχολών μηχανικών με τα τμήματα των πολυτεχνικών σχολών, με έγγραφο που απέστειλα προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να εκδοθεί η προβλεπόμενη ΚΥΑ από το άρθρο 66 του ν. 4610/2019».

Φοιτητές: Πολύ σημαντικό πρώτο βήμα


«Δύο μέρες μετά τη διαμαρτυρία μας, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Διγαλάκης έδωσε επιτέλους, μετά από έναν χρόνο απραξίας, την εντολή για σύσταση της επιτροπής αξιολόγησης, για την ισοτίμηση της Σχολής Μηχανικών με τα αντίστοιχα πολυτεχνικά. Αυτό ακριβώς δηλαδή που δεσμεύτηκε στη συνάντηση του με την αντιπροσωπεία των διαμαρτυρόμενων φοιτητών, όπου συμμετείχαμε και εμείς».

Τα παραπάνω δηλώνει στα «Φοιτητικά Νέα» ο φοιτητής Βασίλης Αποστολόπουλος, μέλος της αντιπροσωπείας όπου συναντήθηκε με τον υφυπουργό Παιδείας και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Φοιτητικής Πρωτοβουλίας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr