Φοιτητές Σχολής Μηχανικών ΠΑΔΑ: Προχωράμε σε κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα

Κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας για τα επαγγελματικά δικαιώματα προγραμματίζουν οι φοιτητές της Σχολής Μηχανικών του ΠΑΔΑ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Οι φοιτητές της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το πρωί της Τετάρτης 8 Ιουλίου 2020 (09:00-12:00), έξω από το Υπουργείο Παιδείας για τα επαγγελματικά δικαιώματα.

Αναλυτικά, το κάλεσμα των φοιτητών αναφέρει:


Συμβολική ειρηνική διαμαρτυρία στην είσοδο του Υπουργείου Παιδείας, αναφορικά με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της ΕΘΑΑΕ να αξιολογήσει τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Μηχανικών ΠΑΔΑ, με αποτέλεσμα τη μη έγκυρη απονομή επαγγελματικών δικαιωμάτων στους νέους απόφοιτους του ιδρύματος αλλά και τον αναίτιο κατακερματισμό της εικόνας του Πανεπιστημίου μας, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις της αξιολόγησης.

Κανόνες Συμπεριφοράς:

1. Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί λόγω κορωνοϊού, θεωρείται απαραίτητη η χρήση μάσκας. Για όποιον αδυνατεί να φέρει, θα υπάρχουν διαθέσιμες στον χώρο της διαμαρτυρίας από τους διοργανωτές.

2. Τηρούμε αποστάσεις για την ασφάλεια όλων.

3. Απαγορεύεται ρητώς κάθε μορφή άσκησης σωματικής ή λεκτικής βίας/βανδαλισμού/φθοράς περιουσίας. Είναι υποχρέωση μας να κυλήσουν όλα ομαλά.

4. Υποχρεωτική τήρηση καθαριότητας του χώρου, χωρίς ρίψη απορριμάτων.

5. Απαγορεύονται όλα τα ενυπόγραφα προπαγανδιστικά σύμβολα. Η διαμαρτυρία γίνεται από όλους τους φοιτητές του ΠΑΔΑ.

Οι κανόνες αυτοί θεωρούνται βασικοί κανόνες συμπεριφοράς και οποιαδήποτε παραβίαση τους δεν θα είναι ανεκτή.

Διαμαρτυρία φοιτητών της Σχολής Μηχανικών του ΠΑΔΑ για την ισοτίμηση των Τμημάτων τους

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα για το ΠΑΔΑ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr