Το ΠΑΔΑ εξοπλίζει με ατομικές προστατευτικές ασπίδες τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Αιγινήτειο και το Αρεταίειο

Το ΠΑΔΑ εξοπλίζει με ατομικές προστατευτικές ασπίδες τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Αιγινήτειο και το Αρεταίειο

Μετά από αίτημα του Προέδρου των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Αιγινήτειου και Αρεταιείου κ. Γεράσιμου Σιάσου, Αν. Καθηγητή και Αν. Προέδρου της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ παραδόθηκε αξιόλογος αριθμός ατομικών προστατευτικών ασπίδων, οι οποίες κατασκευάσθηκαν με τη χρήση τρισδιάστατων (3D) εκτυπωτών χαμηλού κόστους από εθελοντική ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, καθώς και υποψήφιων διδακτόρων, όπως και λοιπών εθελοντών των Τμημάτων Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η παράδοση έγινε από τον Πρύτανη του Ιδρύματος, Καθηγητή κ. Παναγιώτη Ε. Καλδή στον Πρόεδρο των δύο Νοσοκομείων κ. Γεράσιμο Σιάσο και τους εργαζομένους των νοσοκομείων. Ο κ. Σιάσος εξέφρασε τις ευχαριστίες του και την πρόθεση για στενή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.


Συντελεστές της παραγωγής ήταν οι κ.κ. Λυκούργος Σκιαδάς, Γεώργιος Πετρούλιας, Αιμιλία Στυλιανού, Βασίλειος Χειμάρας, Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, , Γεώργιος Παπαγέωργας-Χρέλιας, Ιωάννης Δόγας και Κωνσταντίνος Κριλάκης με συντονιστή τον Καθηγητή Παναγιώτη Παπαγέωργα και με καθοριστική συμβολή του Αντιπρύτανη, Καθηγητή κ. Ιωάννη Καλδέλλη. Ανάλογη προσφορά του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής έχει προηγηθεί στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr