Το ΠΑΔΑ για την διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων

Το ΠΑΔΑ για την διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων

Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής: Μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών θα διανεμηθούν στους φοιτητές τα έντυπα διδακτικά συγγράμματα του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2019-20, όπως ενημέρωσε το υπουργείο Παιδείας.

«Διανέμουμε κατ’ οίκον τα συγγράμματα στους φοιτητές μας, στηρίζουμε ακόμα περισσότερο την τριτοβάθμια εκπαίδευση», σχολίασε σχετικά ο υφυπουργός αρμόδιος για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Βασίλης Διγαλάκης.


Η απόφαση πάρθηκε μετά την ευόδωση των σχετικών προσπαθειών του υπουργείου Παιδείας, καθώς τα σημεία διανομής είναι κλειστά για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η υποβολή δηλώσεων των επιλεγομένων διδακτικών συγγραμμάτων από τους δικαιούχους φοιτητές ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 10 Απριλίου, και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 26 Απριλίου 2020.

Σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. 44726/Ζ1/09-04-2020 Απόφαση των Υφυπουργών Παιδείας & Θρησκευμάτων και Οικονομικών,

η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, λόγω των εκτάκτων αναγκών όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί για την αντιμετώπιση του Covid-19, θα πραγματοποιηθεί με κατ’ οίκον παράδοση μέσω εταιριών ταχυμεταφοράς προς κάθε δικαιούχο φοιτητή.

Οι δικαιούχοι προπτυχιακοί φοιτητές θα πρέπει να προβούν σε υποβολή δήλωσης για την επιλογή διδακτικών συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ», κατά τις ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι δικαιούχοι φοιτητές, κατά την υποβολή της παραπάνω δήλωσης, οφείλουν να συμπληρώσουν επιπλέον τα απαιτούμενα στοιχεία του τόπου παράδοσης στην καρτέλα «Υποχρεωτική Δήλωση Διεύθυνσης», προκειμένου να καταστεί δυνατή η κατ’ οίκον παράδοση.

Επισυνάπτεται η με αρ. πρωτ. 44726/Ζ1/09-04-2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων για την επιλογή διδακτικών συγγραμμάτων από τους δικαιούχους φοιτητές θα ξεκινήσει την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 26 Απριλίου 2020. Σε περίπτωση που η Γραμματεία ενός Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης της υποβολής δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων, θα ισχύσει η τιθέμενη από τη Γραμματεία κάθε Τμήματος ημερομηνία, μόνο υπό την προϋπόθεση ότι αυτή είναι εντός της ως άνω τιθέμενης προθεσμίας.

Επισυνάπτεται η με αρ. πρωτ. 45051/Ζ1/10-04-2020 σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

font

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr