Το TEDxUniWA είναι πλέον γεγονός!

Το TEDxUniWA είναι πλέον γεγονός!

Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής: Το πρώτο TEDxUniWA έρχεται! Η οργανωτική επιτροπή έχει ήδη αρχίσει να δημιουργείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» το πρώτο TEDx event στην ιστορία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (TEDxUniWA) θα λάβει χώρα το επόμενο ακαδημαϊκό έτος και συγκεκριμένα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στις 7 Νοεμβρίου 2020.


Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό τη διάδοση ιδεών που έχουν στόχο να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν το ακροατήριο και να του δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξει τρόπο σκέψης και στάση ζωής. Ξεκίνησε το 1984 στην Καλιφόρνια ως ένα συνέδριο με κεντρικό άξονα την Τεχνολογία, την Ψυχαγωγία και το Design –από τα αρχικά των λέξεων Technology, Entertainment, Design προέρχεται η ονομασία TED. Σήμερα καλύπτει πλέον όλα τα πεδία –από την επιστήμη και την τέχνη μέχρι την επιχειρηματικότητα και τα παγκόσμια ζητήματα.

Στο πνεύμα της αποστολής του TED, «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν», το TEDx αποτελεί ένα πρόγραμμα τοπικών, ανεξάρτητων εκδηλώσεων. Το ανεξάρτητο του χαρακτήρα της οργάνωσης δηλώνεται με το x στην επωνυμία TEDx. Στόχος του προγράμματος είναι να φέρει κοντά ανθρώπους για να μοιραστούν μια TEDx εμπειρία. Παράλληλα, οι ομιλητές επιδιώκουν να συνδέσουν το κοινό μέσα από συζήτηση.

Μείνε Συντονισμένος!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΠΑΔΑ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr