1η Συνεδρίαση της επιτροπής για την αντιστοίχιση τίτλων σπουδών των ΤΕΙ Αθήνας-Πειραιά με το ΠΑΔΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες της επιτροπής για την εισήγηση διαδικασίας αντιστοίχισης των πτυχίων των των ΤΕΙ Αθήνας - Πειραιά με το ΠΑΔΑ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Την Τετάρτη 9/10/2019 και ώρα 12:30, ξεκίνησαν οι εργασίες της Επιτροπής, η οποία συστήθηκε με σκοπό την εισήγηση διαδικασίας αντιστοίχισης των πτυχίων των Α.Ε.Ι. Τεχνολογικού Τομέα Αθήνας και Πειραιά με τα πτυχία του ΠΑ.Δ.Α.. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ακαδημαϊκού πολιτισμού,  με τις αρχικές τοποθετήσεις όλων των παρευρισκόμενων μελών.

Από πλευράς του Συλλόγου Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Αθήνας και Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., δι’ εκπροσωπήσεως υπό του Προέδρου Πολίτη Βίκτωρα και του Αντιπροέδρου Λαλαδάκη Ιωάννη, παρουσιάστηκαν με πλήρη τεκμηρίωση οι πάγιες και δίκαιες θέσεις μας. Η συνεδρίαση έκλεισε με την απόφαση ότι απομένει ακόμα να πραγματοποιηθούν πολλαπλές συνεδριάσεις κατά το εγγύς μέλλον, προκειμένου να γίνει ενδελεχής μελέτη του νομικού πλαισίου όλων των παραμέτρων, ούτως ώστε να καταλήξουμε σε μια νομικά ορθή και τεκμηριωμένη πρόταση.


Ταυτόχρονα, βρισκόμαστε σε απόλυτη συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., ο οποίος εκπροσωπείται από τον κο Τσίτση Χρήστο, αλλά και επικοινωνούμε τόσο με επαγγελματικά σωματεία όσο και με συλλόγους εργαζομένων, οι οποίοι μας εκφράζουν την υποστήριξή τους. 

Τέλος, γνωστοποιούμε σε όλα τα μέλη πως αναλυτική ενημέρωση θα υπάρξει όταν θα έχει συγκροτηθεί κάποιο αποτέλεσμα.

Για το Δ.Σ.
Ο Γενικός Γραμματέας
Κορόμπας Αλέξανδρος
 

Ορίστηκε επιτροπή για την αντιστοίχιση των πτυχίων των αποφοίτων των ΤΕΙ Αθήνας & ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ με του ΠΑΔΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα Φοιτητικά Νέα για το ΠΑΔΑ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr