Διαβιβάστηκαν από το Υπουργείο Παιδείας στο ΠΑΔΑ και στο ΠΑΠΕΙ οι καταγγελίες του φοιτητή ΑμεΑ

Διαβιβάστηκαν από το Υπουργείο Παιδείας στο ΠΑΔΑ και στο ΠΑΠΕΙ οι καταγγελίες του φοιτητή ΑμεΑ

Το Υπουργείο Παιδείας διαβίβασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά τις καταγγελίες του φοιτητή ΑμεΑ που ανέδειξαν τα Φοιτητικά Νέα» ως προς την μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου εντός των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

Πιο αναλυτικά το Υπουργείο με έγγραφες αναφορές του, καλεί τις Πανεπιστημιακές αρχές των δύο Ιδρυμάτων να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ως προς την παράβαση της τήρησης κανονισμών για την υγεία, την ασφάλεια αλλά και την μη εφαρμογή των αντικαπνιστικών διατάξεων στον χώρο των Πανεπιστημίων.


Τι δηλώνει ο φοιτητής του ΠΑΔΑ, Ανδρέας Μπαρδάκης στα «Φοιτητικά Νέα» μετά την διαβίβαση των καταγγελιών:

"Επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στα «Φοιτητικά Νέα» που ως το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal κι ίσως ο σημαντικότερος κοινωνός μπροστά στο σοβαρό ζήτημα του καπνίσματος μέσα στα πανεπιστήμια, καθώς οι δημοσιεύσεις από αυτό θα επιφέρουν το ζητούμενο απ' όλους μας: Την πολιτιστική αναβάθμιση των ελληνικών πανεπιστημίων, καθώς και τον σεβασμό στην Παιδεία και στην Υγεία σε κάθε χώρο ανώτατης εκπαίδευσης.

Ονειρεύομαι για το κοντινό μέλλον άνετες κι ευχάριστες σπουδές, για όλους τους φοιτητές, σε πολιτισμένα πανεπιστήμια, απαλλαγμένα από καπνό..."

Τα έγγραφα που διαβιβάστηκαν

 

Εξακολουθεί προκλητικά το κάπνισμα στο ΠΑΔΑ – Εμποδίζεται η φοίτηση ΑμεΑ 

Επιστολή φοιτητή προς τον Νικόλαο Παρασκευόπουλο για το κάπνισμα στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Φοιτητές ΖΗΤΟΥΝ παρέμβαση για το κάπνισμα στα Πανεπιστήμια/ΤΕΙ - Πρύτανης ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να κάνει την διαφορά!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr