Προγραμματίστηκε η 3η συνάντηση του Συλλόγου Αποφοίτων ΤΕΙ Αθήνας και ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ.

Προγραμματίστηκε η 3η συνάντηση του Συλλόγου Αποφοίτων ΤΕΙ Αθήνας και ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, του Συλλόγου Αποφοίτων ΤΕΙ Αθήνας και ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ, Βίκτωρ Πολίτης, Ιωάννης Λαλαδάκης και Κατερίνα Κουτσουδάκη προσκαλούν τους αποφοίτους στην 3η συνάντηση του Συλλόγου Αποφοίτων ΤΕΙ Αθήνας και ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο Φυσικής της Πανεπιστημιούπολης 1 του ΠΑ.Δ.Α. (πρώην ΤΕΙ Αθήνας) Αγ. Σπυρίδωνος 28 στο Αιγάλεω, με θέμα την πλήρη και ως προς κάθε συνέπεια αυτόματη ισοτίμηση και αντιστοίχιση των πτυχίων των τμημάτων των δυο πρώην Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Τ.Τ., Αθήνας και Πειραιά, με τα νέα, ίσης διάρκειας σπουδών (240 ECTS) και ίδιας βαθμίδας (EQF Level 6), πτυχία των αντίστοιχων ή συναφών τμημάτων και κατευθύνσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.


"Ευπρόσδεκτοι είναι οι απόφοιτοι και των υπολοίπων Α.Ε.Ι. Τ.Τ. της χώρας, μιας και το κύριο αίτημα τόσο στις εξωδικαστικές ενέργειες που ήδη λαμβάνουν χώρα όσο και στις επικείμενες προσφυγές είναι άρση της όποιας διάκρισης μεταξύ Τεχνολογικού και Πανεπιστημιακού τομέα" τονίζουν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Υπόμνημα-Αίτηση Αποφοίτων ΤΕΙ Αθήνας & ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ προς την επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr