Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με την Πρύτανη του ΤΕΙ Αθήνας

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου με την Πρύτανη και εκπροσώπους της Συγκλήτου του ΤΕΙ Αθήνας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Το δρόμο προς το κοινοβούλιο παίρνει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καθώς ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, η ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση στο opengov. 

Τη νομοθετική πρωτοβουλία για τη δημιουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής επικρότησαν η Πρύτανης και οι εκπρόσωποι της Συγκλήτου του ΤΕΙ Αθήνας σε συνάντηση που είχαν σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου.


Η Πρύτανης του ΤΕΙ Αθήνας Μαρία Βενετίκου, οι Αντιπρυτάνεις Παναγιώτης Καλδής και Αικατερίνη Λυκερίδου και ο καθηγητής Γαβριήλ Αμίτσης, κατέθεσαν συγκεκριμένες εισηγήσεις που ενδυναμώνουν την ποιότητα της νομοθετικής ρύθμισης και αντανακλούν την βούληση του ΤΕΙ Αθήνας να συμβάλλει στην άμεση προώθηση του Σχεδίου.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΤΕΙ Αθήνας για τα επόμενα στάδια και την πρόθεσή του για άμεση κατάθεση του Σχεδίου Νόμου στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr