Ο φύλακας του Πανεπιστημίου Αιγαίου απαντά με μήνυση στη φοιτήτρια

Ο φύλακας του Πανεπιστημίου Αιγαίου απαντά με μήνυση στη φοιτήτρια

Μήνυση για ψευδή καταμήνυση άσκησε εναντίον της 22χρονης φοιτήτριας, ο 33χρονος φύλακας ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που κατηγορήθηκε από την ίδια ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, κατηγορούμενος για βιασμό. Σύμφωνα με το emprosnet, και η εταιρεία φύλαξης των φοιτητικών κατοικιών άσκησε μήνυση σε βάρος της 22χρονης.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 33χρονος μετά την απολογία του, που διήρκησε από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, ενώ σε 1,5 χρόνο αναμένεται η δίκη, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, Στρατή Ηλιογραμμένου. Πλήθος φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου Αιγαίου βρίσκονταν στον αύλειο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου Μυτιλήνης διαμαρτυρόμενοι εναντίον του κατηγορουμένου και αναρτώντας πανό έξω από αυτό. 


Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος συνελήφθη την Τρίτη κατόπιν καταγγελίας 22χρονης φοιτήτριας και ζήτησε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, η 22χρονη φοιτήτρια γνωριζόταν με τον 33χρονο. Με βάση τα όσα φέρεται να κατέθεσε, αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με τη φοιτήτρια.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr