πρωτιά, φοιτητική, ομάδα, Πανεπιστημίου Αιγαίου, επιχειρηματική, ιδέα, Smartups Κατέκτησε την πρωτιά η φοιτητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την επιχειρηματική ιδέα «Smartups»

Κατέκτησε την πρωτιά η φοιτητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την επιχειρηματική ιδέα «Smartups»

Την πρωτιά στη θεματική κατηγορία στην οποία συμμετείχαν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας "Aegean Startups", που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, κατέκτησαν φοιτητές δύο Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών που λειτουργεί στη Σάμο.

Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Αιγαίου» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!


Πρόκειται για την ομάδα με την επιχειρηματική ιδέα "Smartups", που κατέλαβε την πρώτη θέση στη θεματική ενότητα "Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες - Διακυβέρνηση - Κοινωνία".

Η ομάδα αποτελείται από τους φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων Γιάννη Κωνσταντινίδη, Χρήστο Σωτηρέλη και Ζαχαρία Μιτζέλο, καθώς και τον Αριστοτέλη Καλπακίδη, φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών - Κατεύθυνση Μαθηματικών.

Βραβεύτηκαν μεταξύ των τεσσάρων ομάδων με τις καλύτερες καινοτόμες ιδέες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας "Aegean Startups", σε ειδική ημερίδα που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, στη Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘέΑ), στην Πλατεία Αμερικής, η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας, σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Όλες οι ομάδες που διακρίθηκαν θα έχουν πρόσβαση σε μέντορες για τη βελτιστοποίηση της ιδέας τους και την αναζήτηση περαιτέρω χρηματοδότησης ή άλλης βοήθειας, θα έχουν και πρόσβαση σε υποδομές υποστήριξης (κοιτίδες) εντός και εκτός του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε Αθήνα και Σάμο.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr