Πρόεδρος Φ.Σ. Παν. Αιγαίου: Καταγγελίες φοιτητών σχετικά με τη βαθμολόγηση γραπτών

Πρόεδρος Φ.Σ. Τ.Δ.Ε. Πανεπιστημίου Αιγαίου: Καταγγελίες φοιτητών σχετικά με τη βαθμολόγηση γραπτών

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου έλαβε αρκετές καταγγελίες από μέλη της φοιτητικής κοινότητας του τμήματος, που ανέφεραν ζητήματα με την βαθμολόγηση των γραπτών του μαθήματος "Μαθηματικά" του Α' Εξαμήνου.

Στις καταγγελίες περιέχονται ισχυρισμοί πως ο τρόπος βαθμολόγησης άλλαξε μετά το πέρας της εξεταστικής περιόδου, προβιβάσιμα γραπτά μηδενίστηκαν ή "κόπηκαν" χωρίς καθαρή αιτιολόγηση και πως δεν υπήρχε ανταπόκριση από μέρους του διδάσκοντα προς φοιτητές/τριες με απορίες που αφορούσαν το γραπτό του.


Μετά από επικοινωνία με τον Πρόεδρο του τμήματος, ο διδάσκων διοργάνωσε ανοιχτή τηλεδιάσκεψη απευθυνόμενη στους εν λόγω φοιτητές/τριες η οποία δυστυχώς αποδείχτηκε ανεπαρκής.

Ο Φοιτητικός Σύλλογος κατέθεσε επιστολή στην Γενική Συνέλευση του Τμήματος ευελπιστώντας να βρεθεί μια οριστική λύση στο ζήτημα αυτό το οποίο προβληματίζει μεγάλο αριθμό συμφοιτητών/τριών μας.

Προς δυσάρεστη έκπληξη μας, το αίτημα αυτό δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος στην Συνέλευση η οποία το απέρριψε δίχως να καταθέσει κάποια πρόταση για την επίλυση του προβλήματος.

Καλούμε την Συνέλευση του Τμήματος, την Διοίκηση του Πανεπιστημίου καθώς και οποίους αρμόδιους φορείς να επέμβουν για την άμεση διαλεύκανση των καταγγελιών και την επίλυση του προβλήματος.

Εκ του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων "Δ. Γληνός"

Ο Πρόεδρος
Τροβιάς Δημήτριος

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr