Πρόγραμμα e-learning «Εμπειρική Κοινωνική Έρευνα»

Το Πρόγραμμα E-Learning "Εμπειρική Κοινωνική Έρευνα" σε συνεργασία με το Εργαστήριο Κοινωνικής Πληροφορικής, Στατιστικής και Ερευνητικών Υποδομών  του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει την διεξαγωγή Εργαστηρίου (Workshop) Στατιστικής με την χρήση του σύγχρονου στατιστικού πακέτου IBM Statistics SPSS (Statistical Package for Social Sciences) και άλλων εργαλείων πληροφορικής από Παρασκευή 28 Νοεμβρίου μέχρι Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 στην Αθήνα και σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα στους υποψήφιους. 

Από το workshop παρέχονται 2,5 πιστωτικές μονάδες (ECTS)

Περισσότερες πληροφορίες για το Workshop θα βρείτε είτε στην ακόλουθη ηλεκτρονική σελίδα http://el-emke.aegean.gr/index.php/gr-anakoinoseis είτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.


Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την γραμματεία του προγράμματος στο τηλέφωνο 2251036525 και 6978405934 ή στο e–mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ακόμη προσωπικά με τον κ. Ευστράτιο Μπουλμπούλη (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή την κα Φλώρα Τσάπαλα (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).​

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr