Ξεψύχησε στο διαμέρισμα του Φοιτητής του ΕΚΠΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ξεψύχησε στο διαμέρισμα του Φοιτητής του ΕΚΠΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Για ένα «χρυσό» παιδί και ένα πολύ καλό άνθρωπο κάνουν λόγο όσοι γνώριζαν τον άτυχο 24χρονο φοιτητή του ΕΚΠΑ Ραφαήλ Θεοφάνους. Φίλοι και άνθρωποι που γνωρίζουν προσωπικά τον 24χρονο φοιτητή Ραφαήλ, μιλάνε γι΄ αυτόν με τα καλύτερα λόγια, ενώ όπως τον περιγράφουν στα Κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ως ένα πολύ ήσυχο και ήρεμο νέο.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως ο Ραφαήλ εντοπίστηκε από τον μικρότερο αδελφό του το βράδυ της Δευτέρας (03/04) νεκρός στο κρεβάτι του δωματίου του, στο διαμέρισμα του στην Αθήνα.


Οι γονείς του 24χρονου φοιτητή ενημερώθηκαν άμεσα για τα κακά μαντάτα, ενώ ο πατέρας και ο άλλος του αδελφός μετέβησαν στην Αθήνα.

Όπως ανέφεραν πρόσωπα που τον γνωρίζουν, ο Ραφαήλ ήταν πολύ καλό παιδί. «Δεν κάπνιζε, ούτε έκανε ποτέ καταχρήσεις. Είχε τα ενδιαφέροντά του και ήταν προσιτός, πρόσχαρος, φιλικός και ιδιαίτερα αγαπητός» ήταν μερικά από τα λόγια φιλικού του προσώπου.

Ο Ραφαήλ σπούδαζε στην Αθήνα, στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.  

Να σημειώσουμε πως ο 24χρονος Ραφαήλ είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Θεοφάνους. Ο πατέρας του ήταν Ταξίαρχος στην Εθνική Φρουρά.

Με την είδηση του θανάτου του 24χρονου φοιτητή, το χωριό Βυζακιά απ΄ όπου κατάγεται βυθίστηκε στο πένθος.

Για την ώρα τα αίτια θανάτου του νεαρού παραμένουν άγνωστα.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εντοπίστηκε νεκρός Φοιτητής στο διαμέρισμα του στη Αθήνα

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr