Ραντεβού, φοιτητές, έδωσαν, Πρυτανικές αρχές, ΕΚΠΑ Ραντεβού με τους φοιτητές έδωσαν οι Πρυτανικές αρχές του ΕΚΠΑ

Οι Πρυτανικές Αρχές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) δίνουν ραντεβού με όσους φοιτητές επιθυμούν να συμμετέχουν στον εθελοντικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου.

Πιο συγκεκριμένα οι Πρυτανικές Αρχές, παράλληλα με τις ενέργειες που πραγματοποιούνται κεντρικά, αλλά και σε συνεργασία με τους Κοσμήτορες και τους Προέδρους ως προς το ζήτημα της καθαριότητας όλων των χώρων του Πανεπιστημίου, καλούν όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας στον πρώτο εθελοντικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου για το 2016.

Ενημερώνουμε ότι ήδη το εξειδικευμένο προσωπικό του Βοτανικού Κήπου «Ι. και Α. Διομήδους» έχει προβεί σε αναγκαίες τεχνικές εργασίες περιποίησης του πρασίνου του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης.


Ο εθελοντικός καθαρισμός οργανώνεται για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ.

Κεντρικό σημείο συνάντησης θα είναι η είσοδος της Πανεπιστημιούπολης επί της οδού Ούλωφ Πάλμε. 

Θα υπάρξει νέα ενημέρωση σχετικά με τα επιμέρους σημεία συνάντησης.

Το περιβάλλον είναι υπέρτατο αγαθό και η προστασία του οφείλει να είναι και αντικείμενο προσωπικής δραστηριοποίησης όλων μας.

Είσαι Φοιτητής στο ΕΚΠΑ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Φοιτητές ΕΚΠΑ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr