ξένες, γλώσσες, χαμηλά, δίδακτρα, φοιτητές, 2015 ΕΚΠΑ: 23 ξένες γλώσσες με δίδακτρα χαμηλού κόστους για φοιτητές

ΕΚΠΑ: 23 ξένες γλώσσες με δίδακτρα χαμηλού κόστους για φοιτητές

Συνολικά 23 ξένες γλώσσες με δίδακτρα χαμηλού κόστους προσφέρει το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Eθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (Ε.Κ.Π.Α).

To Ε.Κ.Π.Α. παρέχει σε όσους το επιθυμούν μαθήματα ξένων γλωσσών με τιμή κόστους 200 ευρώ το χρόνο και προγράμματα μετάφρασης και ορολογιας.


Συμμετοχή στο πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών του Ε.Κ.Π.Α δικαιούνται όλοι οι φοιτητές των ελληνικών Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. και όσοι εργαζόμενοι ή άλλοι επιθυμούν.

Συγκεκριμένα, το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών παρέχει στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να διδαχτούν όλα τα επίπεδα γλωσσομάθειας σε 23 γλώσσες. Ενδεικτικά διδάσκονται: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, όπως και κινέζικα, ρώσικα και φινλανδικά.

Επίσης, σε όσους επιθυμούν να εξειδικεύσουν τις σπουδές τους στη γλώσσα, τη μετάφραση, την ιατρική ή τη νομική, το Διδασκαλείο παρέχει ειδικά προγράμματα για την υλοποίησή τους.

Σύμφωνα με το Ε.Κ.Π.Α. , το υψηλό επίπεδο του προγράμματος ,το χαμηλό κόστος, αλλά και το γεγονός ότι τα μαθήματα γίνονται στην Αθήνα ή στην Πανεπιστημιούπολη αποτελούν παράγοντες που ελκύουν τους ενδιαφερόμενους.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του διδασκαλείου: www.didaskaleio.uoa.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr