Νομική Αθηνών: Αιτήσεις ορκωμοσίας πτυχιούχων περιόδου εαρινού εξαμήνου 2021-2022

Νομική Αθηνών: Αιτήσεις ορκωμοσίας πτυχιούχων περιόδου εαρινού εξαμήνου 2021-2022

Καλούνται, από τη Γραμματεία της Νομικής Σχολής Αθηνών, όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις για τη λήψη του πτυχίου τους, να υποβάλουν αίτηση ορκωμοσίας ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας https://eprotocol.uoa.grαπό τη Δευτέρα 22.08.2022 έως και την Τρίτη 30.08.2022.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναρτήσουν στην ως άνω πλατφόρμα μόνο τα κάτωθι δικαιολογητικά:


α) Αίτηση προσωπικών στοιχείων εδώ.

β) Απλή φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας (2 όψεις) ή του διαβατηρίου.

γ) Βεβαίωση υπογεγραμμένη από τον προϊστάμενο της Φοιτητικής Εστίας στην οποία θα αναγράφεται ότι έχει εκκενωθεί το δωμάτιο [αφορά όσους φοιτητές διαμένουν σε δωμάτια της Φοιτητικής Εστίας (ΦΕΠΑ)].

Επισημαίνεται ότι: Φοιτητές που έχουν αναβαθμολογήσει μαθήματα ή δεν επιθυμούν να υπολογισθεί/ούν στο βαθμό του πτυχίου βαθμοί επιπλέον επιλεγόμενων μαθημάτων, θα πρέπει να αναρτήσουν στο σχετικό πεδίο της  πλατφόρμας «δήλωση αναβαθμολόγησης/επιπλέον μαθημάτων» το ακόλουθο έγγραφο εδώ.

  • Θα υπάρχει επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους μόνο στην περίπτωση κατά την οποία η αίτησή είναι ελλιπής.
  • Επισημαίνεται ότι:Μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των αιτήσεων ορκωμοσίας και κατόπιν απενεργοποίησης του λογαριασμού σας στο my-studies (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), θα μπορείτε να παραλάβετε βεβαίωση περάτωσης σπουδών (Ακαδημίας 45) τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 11.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.
  • Με την υποβολή της αίτησης ορκωμοσίας η ακαδημαϊκή ταυτότητα, το βιβλιάριο υγείας (εφόσον κατέχετε) και το τρίπτυχο (εφόσον κατέχετε) θα ακυρωθούν και δεν  επιτρέπεται η χρήση τους.
  • Μετά τη πάροδο της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων ορκωμοσίαςκαι λαμβανομένων υπόψη του μεγάλου όγκου των αιτήσεων και των καλοκαιρινών αδειών των υπαλλήλωνθα ακολουθήσει επεξεργασία των αιτήσεων ορκωμοσίας που θα ολοκληρωθεί περίπου σε διάστημα είκοσι (20) ημερών.
  • Σχετικά με την τελετή της ορκωμοσίας θα ενημερωθείτε  μέσω της ιστοσελίδας της    Σχολής με νεότερη ανακοίνωση.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ EMAIL ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ EMAILΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ (ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΙΤΗΤΗ) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr