3ος Φοιτητικός Ποιητικός Διαγωνισμός της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών

3ος Φοιτητικός Ποιητικός Διαγωνισμός της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών

Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ προκηρύσσει τον Τρίτο Ποιητικό Διαγωνισμό ανάμεσα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες της Φιλοσοφικής Σχολής.

Ο διαγωνισμός αφορά στη συγγραφή ποιήματος με το ευρύ και επίκαιρο θέμα «Δια ζώσης». Τα χρονικά όρια του διαγωνισμού ορίζονται από 13 Δεκεμβρίου 2021 έως 13 Απριλίου 2022.


Τα έργα που θα διακριθούν θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει τον Ιούνιο η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Ειδικά φέτος δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής και σε άλλους φοιτητές που επιθυμούν να πάρουν μέρος, με ξεχωριστή κατηγορία βράβευσης.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν στην υπεύθυνη του διαγωνισμού δύο αρχεία (doc ή pdf): το ένα θα περιέχει το ποίημα και το άλλο τα πραγματικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, Τμήμα και έτος σπουδών, στοιχεία επικοινωνίας). Τόσο στο αρχείο που περιέχει το ποίημα όσο και στο ίδιο το ποιητικό κείμενο θα υπάρχει μόνο το ψευδώνυμο, χωρίς κάποιο προσωπικό ή άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Και τα δύο αρχεία θα τιτλοφορούνται με το ψευδώνυμο. H γλώσσα συγγραφής είναι η ελληνική. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής με ένα πρωτότυπο ποίημα, που δεν έχει δημοσιευθεί οπουδήποτε (περιοδικό, blogs, κοινωνικά δίκτυα, κ.λπ.).

Οι υποβαλλόμενες συμμετοχές αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της κυρίας Δώρας Μέντη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., η οποία είναι μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, υπεύθυνη για την επικοινωνία με τους φοιτητές, τη συγκέντρωση των κειμένων, τη φύλαξη των πραγματικών στοιχείων των συμμετεχόντων και τον συντονισμό με την Κριτική Επιτροπή.

Τα υποβαλλόμενα κείμενα δεν επιστρέφονται. Όσοι διακριθούν θα ενημερωθούν εγκαίρως με σχετικό μήνυμα. Προβλέπονται απονομές Α, Β, Γ (μη χρηματικών) βραβείων και απονομή επαίνων. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr