Το αδιαχώρητο στο αμφιθέατρο της Φιλοσοφικής Αθηνών - Καθισμένοι ακόμη και στα παράθυρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αδιαχώρητο στο αμφιθέατρο της Φιλοσοφικής Αθηνών - Καθισμένοι ακόμη και στα παράθυρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνοιγμα ΠανεπιστημίωνΤο αδιαχώρητο φαίνεται πως δημιουργήθηκε στο αμφιθέατρο της Φιλοσοφικής Αθηνών, με τους φοιτητές να κάθονται ακόμη και στα… παράθυρα!

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, εν μέσω πανδημίας, κατά τη διάρκεια μαθήματος στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Στις εικόνες καταδεικνύεται το μέγεθος της επιθυμίας των φοιτητών για την επιστροφή στον φυσικό τους χώρο αλλά παράλληλα έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα προβλήματα ως προς την εφαρμογή των αποστάσεων και του συγχρωτισμού εν μέσω covid-19.


Στο βίντεο που δημοσιεύουν τα «Φοιτητικά Νέα» οι αποστάσεις φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν πάει περίπατο. Ένας φοιτητής που βρισκόταν στο αμφιθέατρο, είπε χαρακτηριστικά στα «Φοιτητικά Νέα»: «350+ άτομα μέσα σε μια αίθουσα, όντας όρθιοι προσπαθούμε να παρακολουθήσουμε το μάθημα. Η κατάσταση είναι τραγική και δεν υπάρχουν μέτρα προστασίας ακόμη και αν φοράμε μάσκα».

Δείτε το βίντεο με την κατάσταση που επικρατούσε σήμερα στις 9:30 το πρωί, σε αμφιθέατρο της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς οι φοιτητές δεν χωρούσαν για να παρακολουθήσουν το μάθημα:

Δείτε βίντεο

Οι φοιτητές ζητούν να βρεθεί λύση και στο θέμα της μεταφοράς τους έτσι ώστε οι φοιτητές που περιμένουν στις στάσεις των λεωφορείων να μην αναγκάζονται να συγχρωτίζονται περιμένοντας να έρθει το λεωφορείο.

Φωτό από τους φοιτητές περιμένοντας το λεωφορείο:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr