Ανακοίνωση της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ για την εξεταστική

Έκτακτη ανακοίνωση της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ για την εξεταστική

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στη χθεσινή της (1-12-2020) συνεδρίαση συζήτησε σχετικά με την πορεία της εκπαιδευτικής διαδικασίας κατά το χειμερινό εξάμηνο εν μέσω της πανδημίας, καθώς και σχετικά με την εξεταστική περίοδο που θα ακολουθήσει.

Η Σύγκλητος εξέφρασε την απαρέγκλιτη βούλησή της να λάβει όλες τις αναγκαίες αποφάσεις και όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, ιδιαίτερα στους τομείς που απαιτούν φυσική παρουσία των φοιτητών (εργαστήρια, κλινικές ασκήσεις, πρακτική άσκηση).


Επαναλαμβάνει, επίσης, ότι αποτελεί κεντρικό στοιχείο της εκπαιδευτικής πολιτικής του ΕΚΠΑ, στις παρούσες ειδικές συνθήκες, να ολοκληρωθεί το τρέχον εξάμηνο και να διεξαχθούν οι εξετάσεις με αξιόπιστο τρόπο και εναλλακτικές μεθόδους, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μην υπάρχουν αποκλεισμοί φοιτητών από την όλη διαδικασία.  

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΚΠΑ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στα «Φοιτητικά Νέα». Μείνετε Συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr