Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το ξενόγλωσσο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Νομικής Σχολής Αθηνών

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το ξενόγλωσσο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Νομικής Σχολής Αθηνών

Ενημέρωση για το ξενόγλωσσο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών μέσω του «Φοιτητικά Νέα» από τον Μανώλη Περάκη, Επίκουρος Καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών (ΕΚΠΑ):

Η Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, οργανώνει και λειτουργεί ξενόγλωσσο (στην αγγλική) εντατικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, που αποσκοπεί στην εμβάθυνση και την προαγωγή της γνώσης και στην προώθηση της έρευνας στο γνωστικά αντικείμενο του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου, με συνεκτίμηση των αναγκών ανάπτυξης της χώρας. Ειδικότερα, το ΠΜΣ Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές του Τομέα Διεθνών Σπουδών διδάσκεται πλέον στην Αγγλική γλώσσα. Απόφοιτοι του Προγράμματος αυτού είναι ορισμένοι από τους καλύτερους νέους διεθνολόγους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πρόθεσή μας είναι το νέο αυτό πρόγραμμα να γίνει το καλύτερο μεταπτυχιακό πρόγραμμα για το διεθνές δίκαιο στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.


Το ΠΜΣ Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΣ) σε δυο επιστημονικές ειδικεύσεις:

α. Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο – Public International Law

β. Ευρωπαϊκό Δίκαιο – European Law

Για την απόκτηση ΔΜΣ απαιτείται η επιτυχής ολοκλήρωση δυο εξαμήνων υποχρεωτικής φοίτησης ενός κύκλου συστηματικών εξειδικευμένων σπουδών με παράλληλη ερευνητική εργασία. Το κάθε μάθημα μπορεί να διδάσκεται κατά ενότητες. Στα δυο εξάμηνα διδάσκονται επιτυχώς έξι (6) μαθήματα, εκ των οποίων τα 4 υποχρεωτικά ενώ δυο είναι μαθήματα επιλογής, τα οποία ο υποψήφιος επιλέγει από τον προτεινόμενο για κάθε ειδίκευση κατάλογο μαθημάτων.

Για το πρόγραμμα σπουδών και την αίτηση μπορείτε να μεταβείτε εδώ: https://www.athenspil.law.uoa.gr/llm_inteurl/

SOS: Ενημέρωση για όλα τα Δωρεάν Μεταπτυχιακά: Την ενημερωτική σελίδα για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για κάθε νέα προκήρυξη Δωρεάν Μεταπτυχιακού στην Ελλάδα, πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr