Το TEDxNKUA επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Το TEDxNKUA επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Εθν. & Καπ. Πανεπιστήμιον Αθηνών: Στις 4 Απριλίου 2020, το TEDxNKUA επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, φιλοξενώντας και πάλι νέες ιδέες και σημαντικούς ομιλητές. Αυτή τη χρονιά, μέσα από τον αινιγματικό του χαρακτήρα, το συνέδριο επιθυμεί να φέρει κοντά τους ανθρώπους και να αφυπνίσει τις αισθήσεις τους.

Το TEDx NKUA θα φέρει στο προσκήνιο τον προσαρμοστικό χαρακτήρα του ατόμου και θα δώσει χρώμα στα συναισθήματα, μέσα από ξεχωριστές ομιλίες και workshops.


Ο άνθρωπος έχει ως χαρακτηριστικά τη μίμηση και την ευελιξία. Αναζητά τρόπους να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, να δραστηριοποιείται και να κοινωνικοποιείται. Υιοθετεί συμπεριφορές και ελίσσεται. Τελικά, δείχνει αυτό που είναι στην πραγματικότητα ή ενσαρκώνει έναν διαρκή ρόλο; Θα επιτεθεί ή θα αμυνθεί; Θα κυνηγήσει ή θα παραιτηθεί; Θα τολμήσει ή θα φοβηθεί; 

Είναι φτιαγμένος από κόκκινο, μπλε και κίτρινο χρώμα. Το κόκκινο ορίζει τη δυναμικότητα, την αποφασιστικότητα, την ανάγκη για επανάσταση και αλλαγή, τον εγωκεντρισμό. Του δίνει πάθος και ένταση, ενώ με το μπλε, μαθαίνει να αποζητά τη γαλήνη, την ελευθερία, την ασφάλεια. Αισθάνεται μελαγχολία και θλίψη, έχει συστολές, βιώνει τη χαώδη ψυχρότητα, εμπνέει εμπιστοσύνη. Το κίτρινο προκαλεί τη ζωηρότητα, δίνει ενέργεια, ψάχνει την ευτυχία. Προκαλεί όμως και άγχος, μίσος ή ζήλεια.



Είσαι φτιαγμένος από κόκκινο, μπλε και κίτρινο.

Καλώς ήρθες στο “Chameleon”, το TEDx NKUA 2020.


Tα «Φοιτητικά Νέα» Χορηγός Επικοινωνίας του TEDxNKUA 2020 


Μείνε Συντονισμένος!

Λίγα λόγια για το TED

Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό τη διάδοση ιδεών που έχουν στόχο να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν το ακροατήριο και να του δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξει τρόπο σκέψης και στάση ζωής. Ξεκίνησε το 1984 στην Καλιφόρνια ως ένα συνέδριο με κεντρικό άξονα την Τεχνολογία, την Ψυχαγωγία και το Design –από τα αρχικά των λέξεων Technology, Entertainment, Design προέρχεται η ονομασία TED. Σήμερα καλύπτει πλέον όλα τα πεδία –από την επιστήμη και την τέχνη μέχρι την επιχειρηματικότητα και τα παγκόσμια ζητήματα.

Σχετικά με το TEDx

Στο πνεύμα της αποστολής του TED, «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν», το TEDx αποτελεί ένα πρόγραμμα τοπικών, ανεξάρτητων εκδηλώσεων. Το ανεξάρτητο του χαρακτήρα της οργάνωσης δηλώνεται με το x στην επωνυμία TEDx. Στόχος του προγράμματος είναι να φέρει κοντά ανθρώπους για να μοιραστούν μια TEDx εμπειρία. Παράλληλα, οι ομιλητές επιδιώκουν να συνδέσουν το κοινό μέσα από συζήτηση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr