Το Τμήμα Γεωλογίας του ΕΚΠΑ έχει γενέθλια: Γίνεται 50 χρονών

Το Τμήμα Γεωλογίας του ΕΚΠΑ έχει γενέθλια: Γίνεται 50 χρονών

Εθν. & Καπ. Πανεπιστήμιον Αθηνών: Τα 50 χρόνια λειτουργίας και κοινωνικής προσφοράς εόρτασε το Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κατά την εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 8/2 στον επιβλητικό χώρο του Μουσείου Παλαιοντολογίας και Γεωλογίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, Βουλευτές, πρώην Πρυτάνεις, Αντιπρυτάνεις, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Σωμάτων Πολιτικής Προστασίας, του ΓΕΕΘΑ και Φορέων, πανεπιστημιακοί, ερευνητές και φοιτητές.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Αθανάσιος – Μελέτιος Δημόπουλος αναφερόμενος στην τεράστια συνεισφορά του Τμήματος στην εξέλιξη του Πανεπιστημίου, ενώ ο Πρόεδρος του Τμήματος, καθηγητής Ευθύμης Λέκκας υπογράμμισε την εκπαιδευτική και κοινωνική προσφορά του Τμήματος, αλλά και τη διαρκή και καταλυτική συμβολή του στους τομείς έρευνας και καινοτομίας.

ΕΚΠΑ: Πώς να γράψετε και να υποβάλλετε ένα άρθρο στο επιστημονικό περιοδικό Nature

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr