E-Learning: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα: Συμβουλευτική και Εφαρμογή»

Το e-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), παρέχει για πρώτη φορά τη δυνατότητα παρακολούθησης του Προγράμματος Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, στo εκπαιδευτικό αντικείμενο: «Επιχειρηματικότητα: Συμβουλευτική και Εφαρμογή».

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 4 μήνες και απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να κατανοήσει έννοιες και μεθόδους που θα τον βοηθήσουν να αποτυπώσει σωστά τη δική του επιχειρηματική του ιδέα.

Η παρακολούθηση περιλαμβάνει εξ αποστάσεως εκπαίδευση και δια ζώσης συναντήσεις για το πρακτικό μέρος του προγράμματος και υλοποιείται σε συνεργασία με την Εταιρεία Συμβουλευτικής Υποστήριξης ProjectYou. Για τους συμμετέχοντες που διαμένουν εκτός Ατικής υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω live streaming.


Μετά την παρακολούθηση του Προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να:

Συντάξουν το Επιχειρηματικό Σχέδιο της δικής τους Ιδέας

Αναγνωρίζουν τα αναγκαία βήματα για την έναρξη μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας

Γνωρίζουν έννοιες σχετικές με την Επιχειρηματικότητα, την Αγορά, το Marketing και τη Χρηματοδότηση

Παρουσιάσουν την Επιχειρηματική τους Ιδέα σε κοινό

Δηλώσουν συμμετοχή σε Διαγωνισμούς Επιχειρηματικότητας

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Π.Ε. Πετράκης, ο οποίος έχει την ευθύνη για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση της ακαδημαϊκής διαδικασίας για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Κατά την διάρκεια του 4μηνου Προγράμματος παρέχεται συνεχής εκπαιδευτική υποστήριξη, βασιζόμενη στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων, από έμπειρο διδακτικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής μεθοδολογίας.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στην ιστοσελίδα ΕΛΚΕ ΕΚΠΑ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr