Φιλοσοφική Αθηνών: Νέα Γ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου την Τετάρτη (23/10)

Φιλοσοφική Αθηνών: Νέα Γ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου την Τετάρτη (23/10)

Φοιτητικοί Σύλλογοι - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ: Νέα Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 23/10 ο Φοιτητικός Σύλλογος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Η Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στην αίθουσα 313.


Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας μεταδώσουν αύριο τα αποτελέσματα της νέας Γ.Σ.. Μείνετε Συντονισμένοι!

Κάλεσμα Φοιτητών: 

"Ο φοιτητικός σύλλογος Φιλοσοφικής, καλείται να συνεδριάσει την Τετάρτη 23/10 στις 12 στην αίθουσα 313, πιάνοντας το νήμα της προηγούμενης μαζικής συνέλευσης, συνεχίζοντας την πάλη για μια σειρά ζητήματα.Από την κατάργηση του ασύλου που έρχεται να ποινικοποιησει τις αντιστάσεις και την πολιτική από πλευράς φοιτητών,μέχρι τις διαγραφές φοιτητών,με στόχο την περαιτέρω πειθάρχηση και εξάντληση του φοιτητικού σώματος. Να συζητήσει Το τσάκισμα της δημόσιας και δωρεάν παιδείας,με την εξίσωση πτυχίων των ΑΕΙ με ιδιωτικά κολέγια που σημαίνει την αφαίρεση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων. Να δει και να δώσει λύση στα προβλήματα που ταλανιζουν την σχολή.

Επειδή λοιπόν η απάντηση πρέπει να δοθεί μέσα από μαζικές συνελεύσεις, που παίρνουν αγωνιστικές αποφάσεις,όπως δεκάδες σύλλογοι ήδη πραττουν, καλούμαστε να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr