Πορεία διαμαρτυρίας φοιτητών της ΣΕΦΑΑ Αθήνας ενάντια στο Νομοσχέδιο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Πορεία διαμαρτυρίας φοιτητών της ΣΕΦΑΑ Αθήνας ενάντια στο Νομοσχέδιο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής (Εθνικής Αντιστάσεως, λεωφόρος Βουλιαγμένης) αλλά και στην κεντρική πλατεία της Δάφνης πραγματοποίησαν σήμερα οι φοιτητές της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας (ΣΕΦΑΑ).

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστiκά στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr: Σήμερα Τρίτη (4-12-18) προχωρήσαμε σε ορισμένες κινητοποιήσεις στη Σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας, αποσκοπώντας στην κατάργηση του νομοσχεδίου "Επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού-Προπονητές και εκπαιδευτές-Ιδιωτικά γυμναστήρια και ιδιωτικές σχολές εκμάθησης αθλημάτων και άλλες διατάξεις" που τέθηκε προς δημόσια διαβούλευση.


Αρχικά χρησιμοποιήσαμε το Μεγάλο αμφιθέατρο της Σχολής για να στεγάσουμε τον αγώνα μας και τη συνέλευση μας, ανεξάρτητα από τα προγραμματισμένα μαθήματα εμποδίζοντας την ομαλή διεξαγωγή τους. Με αυτό τον τρόπο ενημερώσαμε όσους περισσότερους φοιτητές μπορούσαμε για το θέμα ασκώντας παράλληλα και μια μικρή πίεση.

Στη συνέχεια προβήκαμε σε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής (Εθνικής Αντιστάσεως, λεωφόρος Βουλιαγμένης) αλλά και στην κεντρική πλατεία της Δάφνης.

Μοιράστηκαν κείμενα προς ενημέρωση του κόσμου για το θέμα και φωνάχτηκαν συνθήματα με παλμό από τους φοιτητές που στήριξαν την κινητοποίηση. Μερικά από αυτά:

  • Άμεση απόσυρση του Νομοσχεδίου Βασιλειάδη
  • Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στα υπόλοιπα ΤΕΦΑΑ της χώρας που πραγματοποίησαν καταλήψεις, πορείες και αποχές. Ο αγώνας δεν τελείωσε.

Βίντεο

Φωτογραφίες

ΣΕΦΑΑ Αθήνας

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr