Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών: Παραβίαση του ακαδημαικού ασύλου

Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών: Παραβίαση του ακαδημαικού ασύλου

Η Πρόεδρος της Φιλοσοφικής Σχολής, η κ.Φοντοπούλου ανέφερε πως τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα προσπαθούν να υποβάλλουν την παρουσία τους.

"Έχουμε μπει σε ένα παιχνίδι ποντικού και γάτας και σε μια προσπάθεια του Ρουβίκωνα να δείξει ποιος είναι πιο δυνατός", υπογράμμισε μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Πρωινό Τανγκό", με τον Αντώνη Φουρλή και την Στέλλα Γκαντών, η πρόεδρος του τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μαρίζα Φουντοπούλου. Όπως είπε η κ. Φουντοπούλου, ο Ρουβίκωνας προσπαθεί να νομιμοποιηθεί και να επιβάλει την παρουσία του στη Φιλοσοφική, ενώ έκανε λόγο και για συστηματική προσπάθεια να αποδομηθεί από το 1% του παραβατικού κόσμου το 99% του νόμιμου και υγιούς στα πανεπιστήμια.


Σε ό,τι αφορά στο χθεσινό πάρτυ του Ρουβίκωνα, ανέφερε ότι η πόρτα παραβιάστηκε και αναρωτήθηκε αν αυτό είναι παραβατικότητα καθώς και αν τα μέλη της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας πήραν άδεια για το πάρτυ, όπως πρέπει να κάνουν όλοι, τονίζοντας ότι από τη στιγμή που υπήρχε απόφαση της κοσμητείας για κλείσιμο της Σχολής υπάρχει παραβατικότητα και αναρωτήθηκε γιατί τα μέλη του Ρουβίκωνα εκρυψαν τα πρόσωπά τους στις φωτογραφίες που ανήρτησαν χθες στο διαδίκτυο.

"Χάρηκα που ήταν μόνο 30 με 50 άτομα το πολύ χθες στο γλέντι" τόνισε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr