30 υποτροφίες δωρεάν συμμετοχής στο πρόγραμμα Ερευνητών του ΕΚΠΑ με θέμα ''Ευρωπαϊκή Αγροτική Διακυβέρνηση''

To Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ερευνητών με θέμα «Ευρωπαϊκή Αγροτική Διακυβέρνηση (Κωδ. ΕΣ 104/2014)» και προκηρύσσει διαγωνισμό για 30 υποτροφίες δωρεάν συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους και πτυχιούχους (ή φοιτητές) που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις επαγγελματικές τους ικανότητες στα παρακάτω πεδία και στον τομέα της χάραξης μια σύγχρονης αγροτικής πολιτικής, αλλά και σε (νέους) Επιχειρηματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε όλο το φάσμα της Αγρο-Διατροφικής αλυσίδας. 

Η επιλογή των συμμετεχόντων γίνεται μετά από αξιολόγηση των φακέλων τους, δηλαδή των πανεπιστημιακών τους προσόντων, της συνάφειας των σπουδών τους και τυχόν εμπειρίας τους στο αντικείμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος. Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν με επιτυχία το πρόγραμμα λαμβάνουν Πιστοποιητικό (Certificate) επιτυχούς συμμετοχής. 


Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση σε τομείς-κλειδιά για την ανάκαμψη της Ελλάδας: αγροτική παραγωγή, τουρισμός, θαλάσσια πολιτική», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιστημονικός Υπεύθυνος του Έργου είναι ο Καθηγητής Γιάννης Βαληνάκης, ενώ την εποπτεία του συγκεκριμένου σεμιναριακού κύκλου έχει ο Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας.

Αναλυτικά η προκήρυξη στο επισυναπτόμενο αρχείο

Συνημμένο

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr