Βρέθηκε νεκρός νεαρός φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Βρέθηκε νεκρός νεαρός φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση, πως ένας 20χρονος φοιτητής -με καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα- βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης (15/05) στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα του 20χρονου δεν φέρει εξωτερικά τραύματα και όλα δείχνουν θάνατο από παθολογικά αίτια.


Την αιτία θανάτου αναμένεται να δείξει η νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνει στη σορό του άτυχου παιδιού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Θρήνος στα Καμένα Βούρλα - Ποιος ήταν ο νεαρός φοιτητής

Σαν... κεραυνός έπεσε στην μικρή κοινωνία των Καμένων Βούρλων η είδηση για τον χαμό του 20χρονου φοιτητή.

Ο άτυχος νέος, γιος πολύτεκνης οικογένειας, με γονείς δασκάλους, βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης (15/5) στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου και συγκεκριμένα στο προαύλιο του τμήματος Φυσικής.

Η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα είναι σοκαρισμένη. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την πολύτεκνη οικογένεια του 20χρονου και ιδιαίτερα για τους δυο γονείς που διδάσκουν πολλά χρόνια τώρα στα σχολεία περιοχής, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου, που τώρα τους συμπαραστέκεται στην μεγάλη αυτή απώλεια της οικογένειας, αναφέρει το lamiareport.

LIVE: Οι Φοιτητικές Εκλογές 2018 ζωντανά μέσω Liveblogging (Συνεχής Ενημέρωση)!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr