ΕΚΠΑ: Λειτουργία νεοσύστατου τμήματος κολύμβησης για φοιτητές

ΕΚΠΑ: Λειτουργία νεοσύστατου τμήματος κολύμβησης για φοιτητές

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν του φοιτητές του Ιδρύματος στο νέο Τμήμα Κολύμβησης. Το Τμήμα θα λειτουργήσει, αρχικά, κάθε Τρίτη 10:00 - 12:00 στο Κολυμβητήριο Ιλισίων (Ταξίλου 42). Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στο Τμήμα Κολύμβησης είναι δωρεάν.

Οι συμμετέχουσες/οντες φοιτήτριες/ες, εκτός από την ψυχαγωγική συμμετοχή τους, μπορούν να πλαισιώσουν την αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών και να συμμετάσχουν σε εθνικές και διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις (πανεπιστημιακά πρωταθλήματα, κλπ.).


Απαραίτητα Δικαιολογητικά (εις διπλούν):

  • Φωτοαντίγραφο Ακαδημαϊκής Ταυτότητας
  • Βεβαιώσεις Καρδιολόγου και Δερματολόγου [Για τη χορήγηση των βεβαιώσεων μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία των Ιατρείων της Α΄ ΦΕΠΑ (ισόγειο), υπεύθυνη κα. Ζαρκάδα Ρεβέκα, 210-7275585]
  • 2 φωτογραφίες τύπου ταυτότητας
  • Ωράριο λειτουργίας τμήματος: 

κάθε Τρίτη 10:00 - 12:00

Κολυμβητήριο Ιλισίων (Ταξίλου 42)

Υπεύθυνος Γυμναστής: Χρυσικόπουλος Κωνσταντίνος

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Βήμα 1ο: Επισκέπτεσαι τη Γραμματεία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-13:30, πληροφορίες: 210-727 5551, -56, -57, -60), όπου προσκομίζεις για την εγγραφή σου τα απαραίτητα δικαιολογητικά (1η εγγραφή).

Βήμα 2ο: Αναζητάς τον υπεύθυνο Γυμναστή (Χρυσικόπουλος Κωνσταντίνος) στο χώρο του Κολυμβητηρίου Ιλισίων κάθε Τρίτη 10:00 - 12:00 και προσκομίζεις εκ νέου το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών (2η εγγραφή).

Η εγγραφή σου έχει ολοκληρωθεί!

Ιδρύονται νέα Τμήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr