φοιτήτρια,μοιραίο τζιπ, Παντελίδη στιγμή του τροχαίου, Ευφροσύνη Στυλιανή Κυριακού, Παντελής Παντελίδης, νεκρός τροχαίο εικόνες, Στυλιανή Κυριακού, Παντελίδης νεκρός  Αυτή είναι η φοιτήτρια, που βρισκόταν μέσα στο μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αυτή είναι η φοιτήτρια, που βρισκόταν μέσα στο μοιραίο τζιπ του Παντελίδη την στιγμή του τροχαίου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δυο νεαρά πανέμορφα κορίτσια, είναι τα άλλα δύο άτομα που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης με το οποίο σκοτώθηκε σε τροχαίο τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Τα δυο κορίτσια φαίνεται πως γνώριζαν τον τραγουδιστή, με τον οποίο είχαν φύγει μαζί από το μαγαζί που έκανε πρόβες και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με άγνωστο προορισμό. 


Ένα από τα δυο κορίτσια που βρίσκονταν μέσα στο μοιραίο τζιπ είναι η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου.

Η Φρόσω είναι φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ζει στο Γουδί και εργάζεται ως μοντέλο. Η ίδια, νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική του Ευαγγελισμού φέρει σοβαρά τραύματα, καθώς όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον της έχει σπάσει τον ώμο και τον αγκώνα της,  όμως η κατάστασή της δεν κρίνεται κρίσιμη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η 21χρονη φοιτήτρια, που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή,  επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς πως ο οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης ενώ φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φιλικά της πρόσωπα πως ο ίδιος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, μπήκε μπροστά της την στιγμή της πρόσκρουσης.

Ευφροσύνη Στυλιανή Κυριακού Παντελής Παντελίδης

Ευφροσύνη Στυλιανή Κυριακού Παντελής Παντελίδης

Ευφροσύνη Στυλιανή Κυριακού Παντελής Παντελίδης

Ευφροσύνη Στυλιανή Κυριακού Παντελής Παντελίδης

Ο πατέρας της Φρόσως, η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, λέγοντας χαρακτηριστικά.

«Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει πως έγινε το τροχαίο. Τραυματίστηκε, θα κάνει μια εγχείριση, έχει σπάσει τον δεξί της ώμο. Θα νοσηλευτεί, θα χρειαστεί κάποια ορθοπεδική εγχείριση. Νομίζω στη θέση του οδηγού βρισκόταν, έτσι μου είπε. Για το τροχαίο, δε θυμάται τίποτα απολύτως. Όμως μου είπε ότι κάποιες φορές στο παρελθόν προσφέρθηκε ο Παντελίδης, μαζί με μία φίλη της να τις πάει στο σπίτι».

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr