Πρυτανικές Εκλογές με ηλεκτρονική κάλπη σε Πάντειο και Χαροκόπειο

Πρυτανικές Εκλογές με ηλεκτρονική κάλπη σε Πάντειο και Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Πρυτανικές Εκλογές 2020: Πρυτανικές Εκλογές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020.

Να αναφερθεί πως, με τα εν λόγω Ιδρύματα, οι Πρυτανικές Εκλογές θα διεξαχθούν για πρώτη φορά με ηλεκτρονική "κάλπη" (χωρίς να έχει προηγηθεί δια ζώσης ψηφοφορία) λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.


Μέσα στον ίδιο μήνα (Ιούνιο) θα γίνουν Πρυτανικές Εκλογές σε άλλα τέσσερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστήμιο Κρήτης).

Πιο αναλυτικά, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης οι Πρυτανικές Εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 20 Ιουλίου, στο Πανεπιστήμιο Πατρών στις 21 Ιουλίου, ενώ στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, οι Πρυτανικές Εκλογές θα διεξαχθούν στις 23 Ιουλίου.

Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας μεταδώσουν τα Αποτελέσματα των Πρυτανικών Εκλογών.

Συγκεκριμένα:

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κατεβαίνουν υποψήφιες για τη θέση του πρύτανη δύο καθηγήτριες του Ιδρύματος.

Στο ένα υποψήφια είναι η Χριστίνα Κουλούρη, καθηγήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πρόεδρος στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Διευθύντρια του Κέντρου Έρευνας Νεότερης Ιστορίας (ΚΕΝΙ). Υποψήφιοι αντιπρυτάνεις της στα ενιαία πλέον ψηφοδέλτια που κατεβαίνουν φέτος είναι η καθηγήτρια Πηνελόπη Φουντεδάκη, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Μαριάννα Ψύλλα και οι καθηγητές Χαράλαμπος Οικονόμου, Χρίστος Παπαθεοδώρου. Στο δεύτερο ψηφοδέλτιο επικεφαλής είναι η καθηγήτρια Εγκληματολογίας Βασιλική Αρτινοπούλου και υποψήφιοι αντιπρυτάνεις η καθηγήτρια Ευσταθία Λαμπροπούλου και οι Γεώργιος-Μιχαήλ Κλήμης, Αντώνης Ροβολής, Βασίλης Χατζόπουλος.

Στο Χαροκόπειο αναμένεται να ανανεώσει θητεία η νυν πρύτανης Μάρα Νικολαΐδου, καθώς δεν κατεβαίνει άλλο σχήμα. Υποψήφιοι αντιπρυτάνεις της είναι οι καθηγητές Κωνσταντίνος Αμπελιώτης, Γεώργιος Δεδούσης, Χρίστος Χαλκιάς και ο αναπληρωτής καθηγητής Γιώργος Μαλινδρέτος.

Τα Αποτελέσματα των Πρυτανικών Εκλογών θα τα δείτε ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr