Το πριν και το μετά από αίθουσες του Παντείου που είχαν βανδαλιστεί (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το πριν και το μετά από αίθουσες του Παντείου που είχαν βανδαλιστεί

Πάντειον Πανεπιστήμιο: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πάντειου Πανεπιστημίου ανακαινίστηκαν 4 αίθουσες στο ισόγειο της πτέρυγας Στασινόπουλου (γυάλινο κτίριο), οι οποίες είχαν βανδαλισθεί. Με την αποκατάστασή τους τροποποιήθηκαν σε αίθουσα διδασκαλίας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τα μεταπτυχιακά του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και για όσα άλλα Τμήματα την έχουν ανάγκη.

«Ευτυχώς στην αίθουσα βρήκαμε και τη μεγαφωνική εγκατάσταση του Πανεπιστημίου, την οποία είχαμε χάσει προ ετών. Δεν γνωρίζουμε πως και από ποιους είχε μεταφερθεί εκεί. Μετά τη συντήρησή της θα τοποθετηθεί πίσω στην αίθουσα από την οποία είχε αφαιρεθεί, για να διευκολύνει τους διδάσκοντες καθηγητές κατά τη διδασκαλία. Επίσης, βρήκαμε και 260 κλειστά κουτάκια μπύρας, τα οποία είχαν αφήσει εκεί μάλλον εξωπανεπιστημιακοί παράγοντες. 


Αναμένω ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα ολόκληρου του Πανεπιστημίου θα υπερασπίσει τη συντήρηση της αίθουσας αυτής, η οποία αποκαταστάθηκε με δημόσιους πόρους από τα χρήματα της φορολογίας των σκληρά δοκιμαζομένων Ελλήνων» αναφέρει η Πρύτανις του Ιδρύματος.

Φωτογραφίες πριν την ανακαίνιση

Φωτογραφίες μετά την ανακαίνιση

Πανό «πωλείται» ανήρτησαν στο Πάντειο φοιτητές

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr