Φοιτητικές Εκλογές 2019: Το Πάντειο Πανεπιστήμιο σχετικά με την διεξαγωγή ή όχι μαθημάτων

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Το Πάντειο Πανεπιστήμιο σχετικά με την διεξαγωγή ή όχι μαθημάτων 

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, ημέρα διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών, δεν θα πραγματοποιηθεί η διδασκαλία των προπτυχιακών μαθημάτων. Όσον αφορά δε στη διδασκαλία των μαθημάτων των Προγραμμάτων  Μεταπτυχιακών Σπουδών και τις Διοικητικές λειτουργίες των Τμημάτων (συνεδριάσεις Τομέων και Τμημάτων), αυτές θα πραγματοποιηθούν κανονικά και εφόσον βεβαίως  δεν συμπίπτουν με τις αίθουσες διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

Σε περίπτωση που κάποια από τις  αίθουσες διδασκαλίας των μαθημάτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, διατίθεται για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας,  η διδασκαλία αυτών θα γίνει μετά από  συνεννόηση με τις αρμόδιες Γραμματείες και τη Μηχανοργάνωση του Παν/μίου, για να τους διατεθεί άλλη διαθέσιμη αίθουσα". 


Σχετικά με τις φοιτητικές εκλογές της 10ης Απριλίου 2019, σας ενημερώνουμε ότι η Σύγκλητος της 4ης/4/2019 αποφάσισε για την διεξαγωγή της  ψηφοφορίας να παραχωρηθούν οι ακόλουθες αίθουσες:

Νεόκτιστο κτίριο: Αμφ.2,  Αμφ.3,  Αμφ. Σ.Κ.Ι

1ος όροφος: Α1,  Α4.1

2ος  όροφος: Β1,  Β2,   Β4,  Β5.1

3ος  όροφος: Γ4,  Γ5.1

Σε περίπτωση που κάποια από τις ανωτέρω αίθουσες διατίθεται για διδασκαλία μαθημάτων ΠΜΣ, η διδασκαλία αυτών θα γίνει σε άλλη διαθέσιμη αίθουσα, μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες Γραμματείες.

Το κτίριο "Στασινόπουλου" (Γιάλινο)  θα παραμείνει κλειστό καθόλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας, για λόγους ασφαλείας, με συνέπεια τα μέλη ΔΕΠ που έχουν τα γραφεία τους εκεί να μην έχουν πρόσβαση  τις ώρες της εκλογικής διαδικασίας.

Φοιτητικές Εκλογές 2019: Τι χρειάζεται για να ψηφίσει ένας φοιτητής

Τα «Φοιτητικά Νέα» το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Φοιτητικών Εκλογών 2019 σε ζωντανή ροή, μέτρηση των αποτελεσμάτων, λεπτό προς λεπτό. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2019.  

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr