Φοιτήτρια Καταγγέλλει: Aνδρας με ακολουθούσε μέσα στο Πανεπιστήμιο, με έσωσε ο συμφοιτητής μου!

Φοιτήτρια Καταγγέλλει: Aνδρας με ακολουθούσε μέσα στο Πανεπιστήμιο, με έσωσε ο συμφοιτητής μου!

Μεγάλη αναησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει η καταγγελία φοιτήτριας που σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στην καταγγελία η φοιτήτρια αναφέρει πως ένας περίεργος άνδρας την παρακολουθούσε και την κυνήγησε μέρα μεσημέρι στον διάδρομο του κτιρίου της Σχολής που παρακολουθεί τα μαθήματα της.

Πιο συγκεκριμένα η φοιτήτρια Β.Β. καταγγέλει «Καθώς περίμενα έναν φίλο μου στον 6ο όροφο του νέου κτηρίου, έκανα βόλτα στο διάδρομο όντας τελείως μόνη μου. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας περίεργος άντρας, με κοιτάει με ένα περίεργο βλέμμα και αρχίζει να κατευθύνεται επιταχύνοντας προς το μέρος μου. Εκείνη την στιγμή εγώ ξεκίνησα προς την άλλη πλευρά του διαδρόμου. Αυτός παράλληλα επιτάχυνε ακόμα περισσότερο, καθώς επιτάχυνα και εγώ. Είχε περίεργο πρόσωπο και βλέμμα, ενώ καθόσο με ακολουθούσε στο διάδρομο έκανε παράξενους ήχους».


Ωστόσο η όποια πρόθεσή του διακόπηκε, όταν εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ο συμφοιτητής της, η ίδια αναφέρει: «...εκείνη την στιγμή αυτός πάγωσε και σταμάτησε απότομα. Δεν τον περίμενε και ήταν σε μια κατάσταση ότι του χάλασε την στιγμή. Ηταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα, παρόλο που βρίσκομαι συχνά στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Το αναφέρω για να είμαστε όλοι και όλες πιο προσεκτικοί σχετικά με την ασφάλεια μας, διότι γνωρίζουμε πως στο Πανεπιστήμιο μπορεί να μπει οποιοσδήποτε, αφού δεν γίνεται κανένας έλεγχος από κανέναν. Τέτοια περιστατικά δεν πρέπει και δεν είναι δυνατόν να περνούν απαρατήρητα τόσο από εμάς τους φοιτητές όσο και από τους ίδιους τους καθηγητές».

Η φοιτήτρια τονίζει πως το συγκεκριμένο περιστατικό θα το επισημάνει τόσο στην Σύγκλητο του Πανεπιστημίου όσο και στην Πρύτανη.

Η περιγραφή του άνδρα που έδωσε η φοιτήτρια: «Ήταν μελαχρινός, μαύρο κοντό μαλλί, κανονικός στο βάρος και ύψος γύρω στο 1,70 με 1,75. Στο πρόσωπο ήταν περίεργος είχε κάτι σαν σημάδια. Φορούσε μαύρα παπούτσια, μαύρο παντελόνι και ριγέ χρωματιστή μπλούζα.

Να αναφέρω επίσης πως δεν ήταν ούτε αυτός που κυκλοφορεί στο Πανεπιστήμιο με μια τσάντα χιαστί και μιλάει στο τηλέφωνο, ρωτώντας συνήθως το πρόγραμμα μαθημάτων ή εξεταστικής, αλλά ούτε και αυτός που κυκλοφορεί συνέχεια με μια ροζ τσάντα πλάτης και μπαίνει στα μαθήματα».

«Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα και ετοιμάζουμε ένα κείμενο για να το καταθέσουμε στη σύγκλητο. Πρέπει να ενημερωθούν όλοι ότι υπάρχουν επικίνδυνοι άνθρωποι που μπαίνουν στον χώρο του πανεπιστημίου και πώς μπορούν οι κοπέλες να αντιδράσουν. Φοβάμαι πολύ μην εμφανιστεί ξανά ο ίδιος άνδρας ή κάποιος άλλος και γίνει τίποτα χειρότερο», είπε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr