Δύο φοιτήτριες του ΟΠΑ σε βοηθούν να βρεις νέα hobbies και επαγγελματικές ευκαιρίες!

Φοιτήτριες του ΟΠΑ σε βοηθούν να βρεις νέα hobbies και επαγγελματικές ευκαιρίες!

Δύο δευτεροετείς φοιτήτριες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ιφιγένεια Ραμπαβίλα και η Ευρυδίκη Τασίκα, κατά το τρίτο εξάμηνο των σπουδών τους, στo πλαίσιo του μαθήματος της «Επιχειρηματικότητας» ξεκίνησαν να αναπτύσσουν μια νέα επιχειρηματική ιδέα.

Την προσπάθειά τους όπως αναφέρουν στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr στεγάζει το Impact Hub Athens, το οποίο συνέβαλε καθοριστικά με τη βοήθεια των μελών της κοινότητάς του στη διεξαγωγή του project. Συγκεκριμένα η εμπειρία, οι γνώσεις και η υποστήριξη που τους προσέφερε η Ιωάννα Φωτοπούλου, Σύμβουλος Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και Project Manager του Social Impact Awards υπήρξε ιδιαίτερα πολύτιμη για τη μέχρι σήμερα εξέλιξή τους. Έτσι, με όρεξη για δουλειά αλλά και αντίστοιχη προσπάθεια κατάφεραν να εξελίξουν και να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα.


Ιφιγένεια Ραμπαβίλα - Ευρυδίκη Τασίκα

Στο site τους aparratus.com επιδιώκουν να εντάξουν συνεντεύξεις από ειδικούς στο χώρο των επαγγελμάτων και των hobbies, καθώς και πληροφορίες για events, σεμινάρια και ημερίδες που πραγματοποιούνται στην Αθήνα. Επιθυμούν με τον τρόπο αυτό να χαρτογραφήσουν τις ανάγκες των νέων ως προς τις πληροφορίες που λαμβάνουν από το χώρο των επαγγελμάτων. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν κίνητρα για την καλύτερη εξισορρόπηση ανάμεσα στο χρόνο εργασίας και τον ελεύθερο χρόνο μας, προτρέποντάς μας να ασχοληθούμε με διαφορετικά hobbies.

Όμως, προκειμένου να μελετήσουν σε βάθος το χώρο της δια βίου μάθησης, αλλά και τη σχέση τους με το διαδίκτυο ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με την Κατερίνα Νικοπούλου, ερευνήτρια-αναλύτρια και ιδιοκτήτρια της εταιρείας ερευνών για κοινωνικά θέματα, Choice-N- Vote choicenvote.gr.

Βοηθήστε τις συμφοιτήτριες σας συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο

Το μόνο που χρειάζονται από εμάς είναι μόλις 3 λεπτά από το χρόνο μας, ώστε να τους βοηθήσουμε να έρθουν πιο κοντά σε αυτό που κι εμείς επιθυμούμε, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr