ΟΠΑ, φοιτητές ΟΠΑ, φοιτητών, Εrasmus+ International Credit Mobility, ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΠΑ: Συμμετοχή φοιτητών στο Εrasmus+ International Credit Mobility (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

ΟΠΑ: Συμμετοχή φοιτητών στο Εrasmus+ International Credit Mobility (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εrasmus+ International Credit Mobility, Ακαδ. ΄Ετους 2015-2016, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών χορήγησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) τις παρακάτω υποτροφίες κινητικότητας φοιτητών για σπουδές. Εκτός από τα ποσά των υποτροφιών, παρατίθενται και πληροφορίες για τη χρονική περίοδο που αφορά στο εαρινό εξάμηνο σπουδών των ιδρυμάτων-εταίρων του ΟΠΑ.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα αυτό, παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην κυρία Κατερίνα Γαλανάκη, τηλ. 210-8203 250, e-mail address: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, προκειμένου να λάβουν περισσότερες λεπτομέρειες.


Είναι σκόπιμο να κάνουν μία προεργασία, όσον αφορά στα μαθήματα που προσφέρουν οι εταίροι μας, με στόχο τη συγκέντρωση 30 πιστωτικών μονάδων ECTS, και να την υποβάλουν στον ακαδημαϊκό υπεύθυνο Εrasmus+ του Τμήματός τους προς έγκριση.

Χώρα

Είδος Κινητικότητας

Αριθμός Συμμετεχόντων

Διάρκεια (μήνες)

Δαπάνες ταξιδίου

Μηνιαία αποζημίωση

Σύνολο

Αρμενία

Εξερχόμενος προπτυχιακός

1

6 μήνες

275€

650€

4.175€

Κορέα

Εξερχόμενοι προπτυχιακοί

2

10 μήνες 
(5 μήνες ανά φοιτητή)

1.100€

650€

4.350€ ανά φοιτητή

Ρωσία

Εξερχόμενος προπτυχιακός

1

5 μήνες

360€

650€

3.610€

Προσοχή! Σημειώνεται ότι τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ περιορισμένα ειδικότερα λόγω χρονοβόρων διαδικασιών για την έκδοση βίζας.

Χρονική περίοδος μαθημάτων και εξετάσεων Εαρινού εξαμήνου

Αρμενία - Armenian State University of Economics, Yerevan

10 Φεβρουαρίου - 30 Ιουνίου 2016

Κορέα - Soongsil University, Seoul

02 Μαρτίου - 21 Ιουνίου 2016

Ρωσία - People's Friendship University of Russia, Moscow

07 Φεβρουαρίου - 30 Ιουνίου 2016

Είσαι Φοιτητής στο ΟΠΑ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΟΠΑ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr