ΟΠΑ: Απόφαση Δ.Σ. φοιτητικού συλλόγου για τις εξετάσεις της Τρίτης (07/02)

ΟΠΑ: Απόφαση Δ.Σ. φοιτητικού συλλόγου για τις εξετάσεις της Τρίτης (07/02)

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Απόφαση Δ.Σ. φοιτητικού συλλόγου ΑΣΟΕΕ «Σωτήρης Πέτρουλας» σχετικά με τη διεξαγωγή των εξεταζομένων μαθημάτων αύριο Τρίτη 7/2 λόγω της κακοκαιρίας:

«Την ώρα που οι προγνώσεις των μετεωρολόγων καθώς και τα μηνύματα της πολιτικής προστασίας, κάνουν λόγω για περεταίρω έξαρση της κακοκαιρίας στην Αττική, προειδοποιώντας τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις η διοίκηση της σχολής μας για ακόμη μια φορά, με πλήρη ανευθυνότητα, έβγαλε ανακοίνωση όπου ενημερώνει τους φοιτητές πως οι εξετάσεις των μαθημάτων για αύριο 7/2 θα πραγματοποιηθούν κανονικά υπό τις 11:30 και έπειτα.


Με αυτόν τον τρόπο αποκλείει φοιτητές οι οποίοι λόγω των χιονοπτώσεων και της συγκεκριμένης συνθήκης αδυνατούν να φτάσουν μέχρι τη σχολή έιτε ακόμα και οδηγούνται να κινδυνεύσουν για να δώσουν ένα μάθημα. Η στάση αυτή της διοίκησης μας θυμίξει και την περσινή χρονιά, όπου η Θέση που είχε κρατήσει η διοίκηση της ΑΣΟΕΕ ήταν να διεξαχθούν κανονικά τα μαθήματα μέχρι κάποια ώρα την στιγμή που είχαν παραλύσει σχεδόν όλοι οι λεωφόροι της Αθήνας λόγω της χιονόπτωσης.

Ως ΦΣ της ΑΣΟΕΕ δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα συμφοιτητή μας να αποκλειστεί από την εξεταστική λόγω της κακοκαιρίας. Καλούμε την διοίκηση της σχολής να βγάλει άμεσα ανακοίνωση με είτε να αναβάλει τις εξετάσεις των μαθημάτων για αύριο 7/2 είτε να δίνει την δυνατότητα επανεξέτασης για τους φοιτητές που δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη σχολή για να εξεταστούν στις 7/2».

Σχετικό άρθρο: Ενημέρωση για τη λειτουργία του ΟΠΑ την Τρίτη (07/02)

Το Columbia University των ΗΠΑ και το ΟΠΑ διερευνούν δυνατότητες συνεργασίας

Ο κώδικας δεοντολογίας και καλής πρακτικής του ΟΠΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr