ΟΠΑ: Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές στην Εθελοντική Αιμοδοσία

ΟΠΑ: Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές στην Εθελοντική Αιμοδοσία

Μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς έστειλε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) με την πολυπληθή συμμετοχή των μελών της κοινότητάς του στην πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού».

Τις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανταποκρινόμενο στις αυξημένες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας για διατήρηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στις 8 Δεκεμβρίου 2020 η οποία έλαβε χώρα στο κεντρικό κτήριο του ΟΠΑ


Το ανεκτίμητο αυτό δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, έσπευσαν να προσφέρουν οι Καθηγητές, το διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος αλλά και ένα πλήθος φοιτητών του. Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή την 56η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, προσήλθε μεγάλος αριθμός πρωτοετών φοιτητών που επισκέφθηκαν τις κτηριακές εγκαταστάσεις του ΟΠΑ για πρώτη φορά δεδομένου ότι το ακαδημαϊκό έργο διεξάγεται εξ αποστάσεως.

Συνεπείς στο κοινωνικό και ανθρωπιστικό μας έργο, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, τον Μάιο του 2021.

ΟΠΑ: Υποβολή δικαιολογητικών εγγραφής δικαιούμενων μετεγγραφής

Interactive webinar του ΟΠΑ: Εσείς τι θα θέλατε να ρωτήσετε έναν CEΟ;

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr