Κάλεσμα ΟΠΑ προς μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας για εθελοντική αιμοδοσία

Κάλεσμα ΟΠΑ προς μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας για Εθελοντική Αιμοδοσία

Τις κρίσιμες αυτές στιγμές, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς, ενώνει τις δυνάμεις του με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού» και συνεχίζει να προσφέρει μέσω των εθελοντών αιμοδοτών της κοινότητάς του, το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του ΟΠΑ, να στηρίξουν την 55η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης.


Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου (κεντρικό κτήριο ΟΠΑ, πτέρυγα Αντωνιάδου, 1ος όροφος) από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου κατά τις ώρες 11:00 έως 17:30.

Συστήνεται στους αιμοδότες να έχουν τυπώσει και συμπληρώσει το «Ερωτηματολόγιο Εθελοντή Αιμοδότη» πριν την επίσκεψή τους στο σημείο αιμοδοσίας.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των αιμοδοτών, οι αιμοληψίες θα προγραμματιστούν με τηλεφωνικό ραντεβού έως 8 Μαΐου 2020, στο τηλέφωνο 210-8203 216 κυρία Α. Αργυροπούλου.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη του Εθνικού Συστήματος Υγείας για αύξηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας, διοργανώνει διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στις 12 & 13 Μαΐου 2020. 

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΙΜΟΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ COVID – 19 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr