Εξ αποστάσεως βοήθεια στους φοιτητές από την Βιβλιοθήκη του ΟΠΑ

Εξ αποστάσεως βοήθεια στους φοιτητές από την Βιβλιοθήκη του ΟΠΑ

Η Βιβλιοθήκη του ΟΠΑ, στο διάστημα αναστολής της λειτουργίας της, παρέχει στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας εξ αποστάσεως βοήθεια και υποστήριξη για την αξιοποίηση της απομακρυσμένης πρόσβασης και χρήσης των ψηφιακών πηγών καθώς και πληροφόρηση σε θέματα που σχετίζονται με τη Βιβλιοθήκη.

Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 12.00 - 14.00 από τη Βιβλιοθήκη


Χρειάζεστε έναν υπολογιστή με Λειτουργικό Σύστημα Windows, την εφαρμογή Skype Meetings και ακουστικά ή ηχεία - δεν είναι απαραίτητη η κάμερα και το μικρόφωνο.

Αρχικά, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει (μία φορά μόνο) το λογαριασμό σας στο πρόγραμμα Office 365, σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Skype Meetings από εδώ.

Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή Skype Meetings, το μόνο που απαιτείται για την επόμενη συνάντηση της Τετάρτης 01.04.2020 είναι να συνδεθείτε στο σύνδεσμο https://meet.lync.com/auebgr-aueb/mourikis/OF52ZIJG. Βρείτε το σύνδεσμο για τις επόμενες συνεδρίες στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης https://www.aueb.gr/el/library

Μπορείτε να θέσετε τα ερωτήματά σας οποιαδήποτε στιγμή κατά τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες και θα απαντηθούν ζωντανά. Η βιβλιοθήκη σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία "Ρωτήστε μας" https://helpdesk-lib.aueb.gr/ προκειμένου να αποστείλετε κάποιο μήνυμα το οποίο θα η βιβλιοθήκη του ΟΠΑ θα απαντήσει το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr