Ο ξενοδοχειακός όμιλος Aldemar υποδέχεται τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΟΠΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Aldemar υποδέχεται τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΟΠΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος της Aldemar υποδέχεται για 3η συνεχή χρονιά τoυς μεταπτυχιακούς φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρόγραμμα ΜΒΑ) στις 18-22 Σεπτεμβρίου στο  Olympian Village, προκειμένου να καταρτίσουν ένα "business plan" για τη δημιουργία του 1ου Σύγχρονου Βιωματικού Πάρκου Ολυμπιακού Ιδεώδους.

Ένα σύγχρονο πάρκο που θα ενσωματώνει τις αρχές των Ολυμπιακών Αγώνων, το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι, την αξία και σημασία της εκεχειρίας αλλά και επιμέρους θεματολογία όπως  η ολυμπιακή διατροφή, η άμυλα και ο σεβασμός στο πολιτιστικό και φυσικό περιβάλλον.


Ο  Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, στη σχετική ανακοίνωση τονίζει ότι είναι πρωτοφανής, αν και χρόνια, η περιθωριοποίηση της Ολυμπίας. Διαθέτουμε, όπως σημειώνει ένα παγκόσμιο brand όπως είναι η Ολυμπία και οι Ολυμπιακοί Αγώνες που στην ουσία μένει ανεκμετάλλευτο.

"Στόχος της φετινής μας συνεργασίας με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και τη Future Leaders είναι ο σχεδιασμός της δημιουργίας ενός σύγχρονου πάρκου Ολυμπιακών Ιδεών με Βιωματικό, Ψυχαγωγικό και Εκπαιδευτικό χαρακτήρα  που θα αποτελεί τόπο και τοπίο επίσκεψης, ανακάλυψης, φυσικής δραστηριότητας, αναψυχής και βεβαίως τόπο σύγχρονης ολυμπιακής ιστορίας. Μας δίνεται δε η ευκαιρία να είναι και το πρώτο «πράσινο» θεματικό πάρκο τέτοιας σημασίας".

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν:

  • 31 Μεταπτυχιακοί Φοιτητές
  • 4 Business Coaches / Υψηλόβαθμα Στελέχη από τις εταιρείες: Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, ΤΙΤΑΝ, WIND 
  • 8 Facilitators / Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι: Better Future, EY και Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το πρώτο μέρος του προγράμματος Future Leaders θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Aldemar Olympian Village και αποτελείται από μία σειρά συναντήσεων με Εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Τοπικών Φορέων των Δήμων Ολυμπίας και Ηλείας και  με μια σειρά από workshops στα οποία οι φοιτητές καλούνται υπό την καθοδήγηση των Business Coaches να σχεδιάσουν προτάσεις για τη δημιουργία του  Πράσινου Πάρκου Ολυμπιακών Αγώνων.

Η συνέχεια του προγράµµατος θα πραγµατοποιηθεί στην Αθήνα, όπου οι µεταπτυχιακοί φοιτητές, έχοντας εκπονήσει το Project που τους έχει ανατεθεί από τον Όμιλο Aldemar Resorts, θα το παρουσιάσουν σε επίσημη εκδήλωση παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων. 

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr